I want

Ugen der kommer #17

Pæonerreklameny


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


Jeg nåede desværre ikke ugens status indlæg i går, så I får det her på en meget blæsende mandag i stedet.

Det har jo været en forholdsvis kort uge, grundet 2. pinsedag sidste mandag, og jeg synes dårligt nok at ugen var kommet igang, før det så pludselig var fredag igen. Det blev en uge hvor jeg her på bloggen løftede sløret for lidt tanker om min krop og selvtillid og I tog rigtig godt imod det indlæg. Tak for det. Ugen bød ellers ikke på så meget spændende – jeg skulle have været til et hyggeligt event med Gro, men det blev desværre aflyst og de to andre events (den store event dag ) jeg skulle til var uden børn, hvilket ikke passede ind i planerne da torsdag er store svømmedag herhjemme. Men sådan er det nogle gange – heldigvis byder denne uge faktisk også på et lækkert et af slagsen.

Det er en lidt travl tid vi går i møde fordi der er altid run på med aktiviteter i skolen, SFO samt fritidsaktiviteter lige op til sommerferie. Sommerafslutninger og forældremøder i en lind strøm – man får helt sved på panden ved at skulle nå til dem alle! Jer med børnehavebørn – nyd freden lidt endnu 😉

Men det er også en dejlig uge jeg går i møde, for jeg har nemlig fødselsdag på fredag! Jeg er stadig et lille barn på det område trods jeg nu er tættere på 40 (!) end 30… Mine søde forældre kommer på besøg på selve dagen og jeg GLÆDER mig meget. Det er lang tid siden at de har været heroppe, hvor det bare er os der kan hygge helt stille og roligt.

Lad os se på hvad denne uge bringer – den er jo allerede godt igang.


I  N Æ S T E  D E N N E   U G E  S K A L  J E G :


* Sige farvel til et fantastisk lækkert TV som vi har haft siden i fredags i forbindelse med et blogsamarbejde. Det huer bestemt ikke manden nu Tour de France snart skydes igang. Ville ønske vi kunne beholde det.

* Finde ud af hvilken af disse smukke farver jeg skal male lidt møbler med herhjemme. Har sindsyg trang til at lave om pt!

* Forhåbentlig have besøg af håndværkere så vi kan komme videre herhjemme (vandskade på kontoret) Shit de rider ikke samme dag som de sadler…

* Tage de næste to dage i min Sommer Boost – shit jeg elsker det nye koncept! Læs mere her

* Blive årets mor (og far selvfølgelig) når der onsdag bliver leveret en stor rund ting ungerne kan hoppe på…

* Grundet ovenstående få usandsynligt ondt i armene, da der skal graves et KÆMPE hul i haven så monstrummet kan komme ned i jordhøjde…

* Overveje hvad jeg skal lave af lækkerier til min fødselsdag. Mmmm er allerede lækkersulten…

* Begynde at finde ud af hvad jeg skal have med af tøj til Bornholm når jeg skal stå i Cahetus underskønne POP-UP shop. Jeg må vel hellere se lidt ordenlig ud…

* Qua ovenstående har jeg virkelig kig på dette vidunder af en skjortekjole og dens søster. Jeg tænker at den kunne jeg godt bo i hele sommeren…Jeg skal jo også snart til Paris. Måske du så dette indlæg?

* Ud at løbe 2-3 gange. Har allerede været afsted en lille tur her inden aftensmad. Det er SKØNT! Især efter jeg har fået nye sko. Shit en forskel det gør! Disse kan virkelig anbefales!

* Til forælremøder + korkoncert + danseafslutning

* Fejre min fødselsdag med min dejlige familie og spise en masse kage <3

Kan i have en god mandag aften – jeg tror den står på House of Cards  ♡

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want