Geniale sandaler

Kan et TV være smukt?

img_4017


Annonce for Philips TV


JA – er det korte svar. Og for en interiørblogger som jeg, som i den grad tænker over hvad jeg putter ind i mit hjem – så er det lidt af et statement. Og jeg vil gerne uddybe hvorfor mit svar er således og måske redde manges kamp om TV’et derhjemme.

Vi har lææææænge gået og overvejet et nyt TV. Vi har et 8 år gammelt et af slagsen. 10-15 cm tykt, pænt klodset og med sine 28’ er det langt fra en stor oplevelse at se både serier og film på. Men vi har holdt lidt igen. Eller måske især mig. For hvordan får man lige plads til et 50’ TV (som manden drømmer om) midt i dagligstuen uden at det skriger HER STÅR JEG ved første øjekast? Det kunne jeg ærligt talt ikke rigtig overskue – og så er det mange penge at kaste efter en flimmerkasse synes jeg. Jeg skal være helt sikker på at det ikke vil ligne en dyster TV stue fra ungdomsklubben.img_4020 img_4021Derfor blev jeg også pænt begejstret da Philips spurgte om jeg ville prøve deres spritnye Ambilight TV af, så jeg kunne se hvor smukt det passede ind i et almindeligt hjem og på en og samme tid tage sig lækkert ud og give en oplevelse ud over det sædvanlige. Jeg må sige, at jeg må pakke min skepsis over 55’ firkant ned og krybe til korset. SHIT et lækkert TV det er! Det er jo så pænt. Og lyset. Ej men lyset. Det siger jeg jer. Wau. Det kaster samme farve som vises på skærmen op på væggen, hvilket bare gør at man får en kæmpe oplevelse. Man drages ligesom med ind i serien/filmen på en helt anden måde og farverne står sindsygt skarpt! Sort er kulsort og farverne så skarpe som jeg aldrig har set det før. TV’et er enormt pænt og det er jo noget der huer mig. Det er ultra tyndt, vildt flot i designet og i det hele taget bare virkelig lækkert at se på – og passer ret smukt ind i vores stue hvis jeg skal sige det.img_4018 img_4019Hvis min tekniske mand nu, havde skrevet dette indlæg. Så ville han sige at vores TV; “Philips 55” OLED 4K UHD med Ambilight teknologi, er et TV med en helt ny Ambilight teknologi. En teknologi som tilfører en helt ny dimension til TV-oplevelsen hjemme i stuen og at det smukke lys på væggen, som jeg er helt befippet over, stammer fra små lysdioder rundt i kanten på bagsiden af TV’et. Dioderne kaster de samme farver som der vises på skærmen op på væggen bag ved TV’et og giver dig fornemmelsen af at udsendelsen tages ud af skærmen og fylder stuen med en perfekt stemning – og det må man altså sige at man får. Man får en oplevelse ud over det sædvanlige Vi har set en del House of Cards de få dage vi havde TV’et og det var helt fantastisk smukt og inddragende samt billedet knivskarpt!img_4022img_4023Nå, tilbage til min tekniske mand. Jeg synes jo bare det er smukt og det er det vigtigste – men når teknologien også er i top, så er alt jo godt! Når jeg siger knivskarpt, så er det grundet at det er et OLED 4K TV fortæller han. Han siger at det TV vi har nu er et full HD – og det synes vi egentlig var ok. Men efter at have set House of Cards på dette Philips OLED 4K TV, er vi altså solgt. Billedet er eminent! Der er ikke så meget som en lille bitte sløring og det er næsten som at have et smukt billede på væggen. Jeg prøvede jo for sjov at sætte vores snydepejs til for rigtigt at føle hvordan det passede ind og gav den hygge som jeg så gerne ville have – selvom det fylder en hel del. Det var bare så fint og gav det smukkeste spil på væggen. Yderemere vil min bedre halvdel gerne pointere, at man med den indbyggede smarte Android funktion i TV’et, har adgang til tonsvis af apps, spil, film og musik ligesom man kan bruge Google Cast til at koble f.eks din Iphone sammen med TV’et. Smart.

Jeg er simpelthen forelsket og det var pænt svært at sige farvel til det i går morges da fragtmanden bankede på – og det synes min mand også. Især fordi at der snart kommer Tour de France 😉

Selv Harald ville gerne aflevere alle sine lommepene – hvis vi dog bare kunne beholde det men drømme kan man jo altid.

Ét er sikkert. Og det er at, vi nu er blevet overbevist om at vores stue sagtens kan bære et stort TV og at det er muligt at få det til at se lækkert og hyggeligt ud trods størrelsen. At Philps TV’et så i sig selv gjorde et kæmpe stykke arbejde, det er jo så en helt anden sag. Det er virkelig drømme TV’et. Gid det stod i stuen  i morgen tidlig når jeg har fødselsdag 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Geniale sandaler