Spring it on

Børn på bloggen

img_5406


B A G  K U L I S S E N


Jeg har aldrig lagt skjul på at jeg er mor. Ikke bare nogens mor, men Harald og Gros mor.

De har helt fra bloggens start af været en del af den. Folk har vidst hvem de var, og de har været kaldet ved deres navne. Da jeg startede, var de selvfølgelig noget yngre end de er nu, og indholdet var også anderledes. Bloggen var dengang blot på hobbyplan – hvilket det selvfølgelig stadig mest er – men den har vokset sig større, og er nu en hjælpende hånd til at jeg kan nøjes med at arbejde deltid, som vi altid har prioriteret. Det er en gave jeg sætter stor pris på.

I takt med at ungerne er blevet større, er indholdet og fokus også blevet et lidt andet, hvilket godt har kunne mærkes på mine læsere – men mange af de gamle trofaste hænger stadig ved. Jeg har fra start haft en aftale med min mand om, at så længe ungerne selv har været ok med at være indhold her på domænet samt på de sociale medier, og at jeg altid drøftede med ham hvis der var noget personligt jeg måtte have ud til jer læsere, så var det ok med ham at jeg inddrog Harald og Gro. Og sådan er det stadig.

Harald og Gro er ikke små reklamesøjler. De er en stor del af hvem jeg er, og nogle gange har jeg lyst til at fortælle om dem – andre gange ikke. Jeg har fra bloggens spæde start altid købt ALT tøj til dem selv (mange tror at vi bloggere får kastet tøj og sko i nakken), og i de første år anede jeg ikke hvad et affiliatelink var. Det ved jeg godt nu, og de er sammen med andre faktorer, med til at jeg tjener penge på bloggen. De seneste år har jeg haft forskellige aftaler med forskellige brands eller butikker, om at kunne købe børnetøj med lidt procenter – men det kan hurtigt gå hen og blive dyrt skal jeg sige jer. Man får købt ALT for meget, fordi man nu synes at man sparer, og det er farligt. Nu er jeg kræsen hvem jeg har et samarbejde med, for Gro og Harald har også sin egen mening til hvad de gerne vil have på – og om de har lyst til at vise det frem. Og sidstnævnte er uhyre vigtig at lytte til. For hvis ikke de har lyst til at blive vist på henholdsvis bloggen og Instagram – så er det deres valg som jeg fuldt ud respekterer. Derfor spørger jeg ALTID om lov til at vise et billede af dem, så de ved at de figurerer online. Vi bor i en lille by, hvor folk kender hinanden, så de skal selv være klar over at de er online hvis deres klassekammerater kan risikere at støde på et billede af dem.

Med så store børn, som især Harald og Gro er nu, er det vigtigt at gøre sig de overvejelser og tanker og inddrage dem i det. At lære at begå sig online er helt essentielt i det samfund vi lever i nu. At lyttet til hinanden og respektere hinanden, sætte grænser og overholde dem er alfa omega.

Jeg ved egentlig ikke hvor jeg ville hen med indlægget her – måske bare forklare hvordan tingene hænger sammen herhjemme. Ofte er det rart, at komme lidt med bag kulissen.

Og når ja, så ville jeg vise jer Haralds nye fine termojakke fra MarMar Copenhagen – så cool altså!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring it on