Børn på bloggen

I weekenden skal jeg

362a862b-df80-4134-816f-8d895314eeaeT-shirt HER / Jeans HER

– Fjerne visne løgplanter i hele huset… De så så fine ud da de lige sprang ud og spredte forårsglæde i alle rum – men nu som visne – not so much!

– Få gjort noget ved den høstak jeg render rundt med. Måske jeg kan finde en hårkur i skabet. Shit det står sløjt til med mit ellers dengang så lange og smukke hår. Snøft.

– Skråle om kap med flere 1000 piger i aften, når den står på Marcus & Martins koncert med Gro og hendes veninde Lærke og hendes søde mor. Vi var også afsted sidste år, og pigerne glæder sig om muligt endnu mere i år. Og det gør jeg også – jeg synes faktisk deres sange er gode. Ja nu sagde jeg det højt!

– Komme mig helt oven på den influenza der beslaglagde min krop først på ugen – synes ikke helt den er sig selv endnu.

– Prøve at lade være med at gruble over, at jeg nok skylder en forfærdelig masse penge til skat. Føler mig meget fattig lige nu. Må få solgt lidt mere ud af garderoben vist…

– Få sat nogle nye pudebetræk i min sofa som netop er kommet. Glæder mig til at vise jer dem. Kender I det – nye puder kan gøre SÅ meget

– Lege lidt videre med tanken om at få et gammelt karlekammerskab tilbage i indretningen…

– Lede efter en gammel lang bænk til stuen. Give gerne en melding hvis I kender til noget. Den skal være i gammel rå stil.

– Få planlagt nogle indlæg her til bloggen – har været lidt for sløvt denne uge grundet sygdom. Der ville det være godt at have lidt indlæg liggende klar i kladder…

– Få samlet spørgsmål sammen til den live streaming jeg lovede jer på Instagram. I var en del der synes det var en god idé. Så hvis der er ting I gerne vil vide om undertegnede, så skriv endelig en kommentar, eller send en besked/mail 🙂

– Få læst nogle af alle de magasiner jeg har købt, men endnu ikke fået kigget i. Det må betyde dyne i sofaen i morgen aften tænker jeg – måske med en ansigtsmaske på?

To glade piger klar til koncert <3

God weekend!

d43ced35-5b59-4b73-87fd-82146a4bd7c1

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn på bloggen