Den dejligste fødselsdag i Fårup Sommerland

Bolignyheder med rabat

Brændte nuancer, rå materialer og gode tilbud – JA TAK

Vi har jo omsider købt en fantastisk lækker sofa – YAY – og I skal nok få den af se. I er flere der har spurgt. Men skal lige have et par ting på plads, før jeg knipser billeder. Tror det bliver i starten af den kommende uge det lykkedes. Men vores sofakøb betyder at vi skal have et par andre tilføjelser derhjemme. Vi mangler en lænestol, ellers er der for lidt numseplads, jeg drømmer om et skab i hjørnet, vi skal have billeder på væggen og lidt nips synes jeg. Derfor kiggede jeg bare lige kort hos Ellos her til eftermiddag inden den står på VM finale – og opdagede at der var kommet SÅ mange fine nyheder! Og at de så ovenikøbet tilbyder 20% på dem, det er da helt fantastisk! De har også ekstra procenter på deres udsalgsvarer – så der er virkelig penge at spare.

Æskerne herunder er jeg nødt til at finde plads til – Gro vil elske dem på sit værelse ved jeg! Jeg er især forelsket i flere af deres nye sæt sengetøj  som man får 20% på. Suk det kanelbrune – er det lige fint eller hvad?!

Jeg har også et godt øje til de lænestole som I ser herunder – især den store grå som jeg før har vist frem (som så selvfølgelig skal være i den hvid udgave), men den lidt mere minimalistiske er også fin – og fås i mange farver. Der er kommet nye spejle, rå møbler og lækre pynteting. Tag et kig i alle nyhederne – eau så mange fine!
Shop alle nyhederne lige her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dejligste fødselsdag i Fårup Sommerland