Jul i august

Bordlampe – hvilken skal jeg vælge?

1 Fineste muslingeskal* / 2 Klassisk Bestlite / 3 Smukt glas fra Louise Roe / 4 Mini Panthella / 5 Sort fra HAY 6 Gräshoppa vintage red / 7 Pink Petite Machine / 8 Gräshoppa oyster white / 9 Smuk og skulpturel Mantis*10 Sort mat Snoopy

Nyt møbel – ny lampe

I forbindelse med vores lille make-over af stuen, har vi købt et rigtig fint skab i IKEA, som vi meget overrasket begge to var vilde med. Skabet har fået plads i et hjørne af stuen, hvor fjernsynet hænger på væggen der støder op til, og sofaen står midt i rummet ikke så langt fra skabet. Skabet giver lidt varme til vores ellers lidt kolde nye lædersofa, og jeg er rigtig rigtig glad for det. Men nu mangler der noget lys og hygge i det hjørne synes vi, hvorfor jeg er på udkig efter en ny lille lampe der kan stå ovenpå skabet. Men jeg synes skisme det er svært! Der er mange smukke lamper at vælge i mellem, og her kommer I ind i billedet. Måske I kan hjælpe med at komme med jeres mening? Ved sofaen har vi denne hængende på væggen – det behøver nødvendigvis ikke passe sammen, da jeg synes hjørnet med skabet skiller sig lidt ud fra resten af stuen. I løbet af de næste par måneder, skal vi have en lænestol, og en standerlampe dertil, så den bordlampe jeg er ude efter, må måske gerne være lidt speciel, og passe perfekt til skabet.Hvad siger I? Jeg selv er lidt pjattet med muslingeskallen – men ved ikke om det er too much?

Kähler kom også med en fin ny serie af lamper forleden til lanceringen, måske den også kunne være fin? Den kan I se HER.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

16 kommentarer

 • Gunhild

  3 eller 7😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   De er også bare fine – der er alt for mange at vælge imellem 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Helt klart Nr 6 den er super fed😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Jeg er også helt vild med den! Så lækker farve!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nr 4.
  Vi fik vores til vires bryllup for 8 år siden, og jeg bliver aldrig træt af den. Den er så fin og giver et virkelig dejligt lys. (Vores er dog den alm i str)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Det er også en klassiker – så fin! Har også ønsket mig den store før faktisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  helt sikkert 4

  nr 3, 7 og 10 er absolut no go

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Jeg synes skisme det er svært – om man skal gå efter lidt farve eller det klassiske look…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville vælge nr. 1, 5, 6 eller 8!! Med hvilken af disse – det er svært! Ville nok komme meget an på hvad jeg ellers havde at lamper/farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Det er nemlig bare SÅ svært. Vores andre lamper er sort og hvid, så det hele passer stort set til… Der er bare noget sjovt over nummer 1 – men er også mange penge. Hmm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • barewunderbar

  Det er flotte lamper alle sammen, men jeg ville nok ikke købe nogen af dem med mindre jeg vandt i lotto 🙂 gjorde jeg så det, ville jeg nok vælge en mini panthella, muslingen el snoopy lampen lige til det skab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Haha – nej jeg har heller ikke helt råd til dem, men hvis jeg sælger noget af det jeg har stående, er der et tilskud. Noget må ud, før der skal noget nyt ind 🙂 Jeg synes også at muslingen ville være så fin til det skab og mini panthella er en klassiker. Snoopy er også fin – men nok den jeg er mindst til faktisk på hele collagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har du overvejet en Kaiser idel 5665-t?
  Vi er mega glade for vores. 😊

  https://mcbcdn.com/single_picture/11870/138/large/3044_2_1.jpg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Den ser også flot ud 🙂 Åh alle de valg…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes enten 1,3 eller 7. Synes altså at der er noget helt specielt over den muslingeskal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Ja den musling er så fin og anderledes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i august