Mandagsønsker

Jul i august

Kähler AW18 fremvisning

Formiddagen tilbragte jeg i dag i de mest inspirerende og rå omgivelser på Skabelonloftet ude på Refshaleøen. Anledningen var at Kähler præsenterede sin (meget fine ) AW18 kollektion, og de havde som altid fundet en lækker og anderledes location til deres event. Da man trådte ind i rummet, efter at have kæmpet sig op af trapperne, blev man mødt af de mest fantastiske blomsterdekorationer lavet af Lars Jon. Jeg har fulgt godt med på sidelinien af hans arbejde, da jeg husker Lars tilbage fra da jeg boede hjemme på Lolland, hvor han arbejdede i en blomsterforretning – allerede dengang var han dygtig. Jeg er en sucker for fine blomster – og dem i dag, var virkelig virkelig flotte og specielle som I også vil se på billederne jeg har taget fra formiddagen.

Det er ikke mange af de her event jeg tager til. Jeg udvælger hvilke jeg bare deltage i, både pga. logistikken, men også fordi jeg er så usikker. Jeg føler mig altid lidt malplaceret blandt alle de dygtige og noget større influencers end jeg selv, samt alle de andre betydningsfulde personer der er til disse events. Toppet med en næse der stadig er ligeså rød som Rudolphs (Juletemaet i dag var så lige on point) grundet store sår, føler man sig altså ikke helt så chick og præsentabel. Men jeg er glad for at jeg tog med – det er sundt for mig at overvinde de tanker og komme lidt ud <3

Jeg har været fan af Kähler i mange år. Design, historie og nytænkning – og denne kollektion er ingen undtagelse. Jeg blev forelsket på stedet – hele arrangementet, omgivelserne, dekorationerne og de kreative værksteder hvor de fire nye designere viste deres håndværk frem var sammenlagt så gennemført og lækkert. Jeg må indrømme at min kærlighed faldt på en bestemt ting i den nye kollektion hvorfor jeg vil fremhæve den – nemlig julestellet. Jeg har i mange år drømt om et julestel – ja nu er jeg kommet i den alder tilsyneladende – men har ikke rigtig fundet et der var min stil. Men nu er søgningen indstillet – mød Hammershøi Julestel. Wau siger jeg bare! Nostalgi med et moderne tvist – I’m in love.

I kan læse meget mere om den nye kollektion lige HER, og nogle af de nye ting kommer allerede i handlen fra september, så man kan godt allerede nu glæde sig. Julestellet kommer dog først uge 42 – men så er der noget at se frem til. Du kan købe julestellet lige HER

Herunder en mindre billedstorm fra eventet i dag – tak for en hyggelig, julet og meget gennemført formiddag Kähler. Og se lige de æbleskiver længere nede – fyld af hvid chokolade og danske jordbær. Haps!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker