Mandagsønsker

Cherry Crush

Annonce/Møblerne er modtaget i gave af FLEXA

Jeg ved godt at jeg har lovet jer en gennemgang af ungernes værelser efter vi har lavet lidt om – og de skal nok komme. Det lover jeg! Der mangler bare liiiiige et par småting. Men indtil da, så må jeg altså lige vise jer et par fine sager der er flyttet ind herhjemme – eller hos Gro rettere sagt. Også selvom lyset her i gråvejret altså ikke egner sig specielt godt til at tage billeder i, og da slet ikke inde hos Gro, som bor i det mørkeste rum i hele huset. Men pyt – jeg kunne altså ikke vente med at vise jer det – for måske møblerne er en oplagt juæegaveidé til børneværelset eller stuen? Jeg ville i hvertfald have elsket at have så fint et sæt i stuen, dengang vi havde brug for det.Anyway – det er Gro der er en heldig kartoffel, for hun har nemlig fået de skønneste møbler fra FLEXA. Faktisk så har vi flere møbler fra FLEXA i forvejen, da vi for nogle år siden da Flexa kom med nogle helt geniale opbevaringsbænke, investerede i dem til begge unger. De er så fine og praktiske på en og samme tid og passer godt ind til resten af interiøret på børneværelserne. Nu har min niece fået Gros bænke da der skulle være plads til noget større opbevaring da hun fik sin store seng (og min søster virkelig var forelsket i dem haha), men Harald har stadig sin som han bruger til opbevaring af skolebøger etc.

Cherry er farven på de fine møbler Gro har fået på sit værelse. Èn ud af tre nye virkelig smukke farver, og jeg var solgt med det samme jeg så den, og vidste at Gro ville være det samme. Den passer nemlig som skabt til hendes nye tapet fra CamCam, og hun ønskede sig noget så forfærdeligt et lille bord på sit værelse. Og det er lige hvad hun har fået. Et fint lille bord med tilhørende taburetter. To små taburetter som passer i siddehøjde til bordet, samt en lidt højere skammel som er perfekt til hendes skrivebord når der kommer en veninde på besøg. Vi har valgt at bruge bordet som sengebord da det passede som skabt dertil, og de små skamler bruger hun til leg og opbevaring. Så dejligt at se hvordan hun nyder at rykke rundt og sætte sit eget præg på værelset – lidt hyggeligt at hun er kommet dertil nu. Husker det så tydeligt fra mig selv.

Jeg har været vild med de fine møbler fra Danske FLEXA lige siden de lancerede deres fine Play serie. Det var som om at Flexa fik et moderne friskt pust, som man bare manglede på markedet på det tidspunkt og man fik virkelig øjnene op for dem. Jeg synes at møblerne er nytænkende, funktionelle og pæne på samme tid, og jeg elsker at fødderne på de møbler Gro har fået ligesom er “dyppet i maling” – det er lidt hyggeligt synes jeg. Der findes også en fin bænk i serien, og den er noget så pæn. Hvis bare vi havde plads i entréen så skulle den bo der!

De bæredygtige møbler fra FLEXA er meget stabile, nemme at samle og af super kvalitet. Flexa har da også i mere end 40 år designet lækkert skandinavisk design, hvor omdrejningspunktet netop er interiør til børneværelset – der er især nok mange fra min generation der har haft en køjeseng fra Flexa stående på deres børneværelse! Flexa de ved altså hvad de laver og grundet den høje kvalitet samt funktionalitet går møblerne i arv flere generationer igennem.Jeg gjorde selv den fejl at vise Gro alle de fine møbler på Flexas hjemmeside, og nu har hun skrevet både skrivebord og seng på ønskelisten – og jeg forstår hende altså godt. Noget så fine <3

Pssst. Jeg ville næsten ønske at Harald og Gro var små igen, efter at have set Flexas fine kollektion med legekøkkener, værktøj og legesager ud af træ – så fint og gennemført. Har du små børn, så tag lige et kig. Suk.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker