Tanker om håb, intentioner og drømme for 2019

Forårsagtige bolig lækkerier

1 Super fin puf / 2 Skønt badeforhæng / 3 Lækker barstol / 4 Feminin sengegavl / 5 Lækkert sengetæppe 6 Fin vase / 7 Smuk keramik / 8 Virkelig cool bænk / 9 Veloursofa lækkerier

Fine pastelfarver, interior og møbler – spring it on

Trænger vi ikke snart til forår? I know – vi skriver kun midt januar, men med alt det blæst, regn og slud vi har haft, så orker man ligesom bare ikke mere vel? Hvis det skal være vinter, så bliv da vinter. Enten frostklart og smukt, eller sne som man kan bruge til noget. Sjap, regn og blæst – det gider jeg ikke. Slet ikke.

Nuvel, så læser vejrguderne nok ikke med her hos mig, så vi må nok vente lidt endnu med forårsfornemmelserne rent vejrmæssigt i hvertfald. På boligfronten kan vi sagtens følge med – for det bugner virkelig med fine pastel farver, lækre materialer og skønne design. Jeg har fundet mine favoritter frem indenfor møbler og interiør – alt fra Ellos. Det er jo helt vildt så meget fint de har fået de sidste par uger. Jeg eeeeelsker Ellos som I ved. Se alle nyhederne ved selvsyn her. Og der er ydermere gode tilbud at finde også – det synes jeg faktisk altid man kan finde hos Ellos.

Jeg er især vild med den rosa puf – den ville Gro elske at have på sit værelse! Ligesom det fine badeforhæng med palmerne godt måtte flytte ind på ungernes badeværelse – lidt sjovt, anderledes og fint. Jeg selv er faldet pladask for de lækre barstole samt bænken – vild med materialet og udtrykket, og det passer godt til vores stil herhjemme. Se desuden også denne skammel – vild med den! Måske god som sengebord?

Er det ikke nogle fine sager de har fundet på?

De fleste af de items jeg har vist fås i flere farver hvis du ikke lige er til det feminine udtryk 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om håb, intentioner og drømme for 2019