Farvel 2016 - Hej 2017

GODT NYTÅR + bolig lækkerier med rabat

ellos

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER /  5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

reklameny


G O D T   N Y T Å R


Først skal der lyde et GODT NYTÅR til jer alle! Jeg håber at i kom godt og sikkert ind i 2017. Selv havde vi en dejlig hyggelig aften. Helt stille og roligt med min søster og min søde niece. God mad, bobler og knaldperler – hvad mere kan man ønske sig 😉

Jeg har været lidt stille herinde. Jeg var ramt af sygdom (igen igen), hvorfor jeg kun lige fik lavet dette indlæg til jer, med et tilbageblik på året der gik og mine planer for det nye år. Læs med hvis du har lyst 🙂

Ungerne er sendt afsted i dag efter 14 dages juleferie og her er så dejligt stille 😉 Ej, det må man godt sige højt engang i mellem ik… 😉 Vi har haft en dejlig ferie, men nu glæder vi os også til at tage fat på et helt nyt år. Jeg selv har læseferie lidt endnu inden jeg skal op og forsvare min endelige eksamen. Puha.

Nå, det jeg egentlig også ville, var at vise jer lidt lækkerier til boligen. Andre end mig der får akut trang til at omdekorere når kalenderen viser januar?!? Der tikkede nemlig lige en skøn rabatkode ind på mailen og derfor ville jeg straks dele den med jer #overspringshandlinger


S P A R  2 5 %  H O S   E L L O S


Ellos har nemlig 25% rabat på alle nybestillinger (tøj, sko, boligtekstiler, møbler, indendørsbelysning, tapeter og gulvtæpper)

Brug koden 355401 som gælder til og med 8. januar 2016.

SHOP HER

Koden ikke kan kombineres med andre tilbud eller i forvejen nedsatte varer, samt mærker mærket med ‘Kampagnepris’ eller ‘Design by’. Bemærk disse brands heller ikke er inkluderet i tilbuddet: UGG, Odd Molly, SPANX, Cagabond og Odd Molly Home. 

Jeg er ret vild med sofabordet med marmorlook, den fine lyserøde skammel med guldben til kun 399,- (uden rabat) samt glaslamperne. Ja faktisk alle tingene 😉 Men en skammel tror jeg vist lige skal ind og bo hos Gro 🙂

Find det hele HER

Indlægget indeholder affiliatelinks
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel 2016 - Hej 2017