Marmar Copenhagen udsalg

Et par udsalgsfund

imageBukser fra Global Funk købt i Magasin

image

T-shirt fra Zara

image

Top fra Cos

image

Top fra Triumph

image

Boyfriend jeans fra Zara

imageimage

Lædernederdel fra Moss Copenhagen

Jeg har ligesom så mange andre været på udsalg. Lidt er kommet med hjem og håber på at få en smule mere i skabet den kommende måned. Pengene er desværre ikke så store på SU… Det passede perfekt med at jeg har haft et par ærinder i København mens udsalget startede – altid dejligt at være en af de første til at gå udsalget igennem!

Jeg har før været slem til kun at købe ting til ungerne og min bedre halvdel, men sidste år begyndte jeg på noget nyt – at prioritere mig selv lidt – og hvilken SKØN følelse. I år har jeg ikke haft nogle bestemte styles i hovedet jeg bare MÅTTE eje – kun en gudesmuk kjole fra Ganni som desværre ikke er nedsat – Endnu!

Derfor kiggede jeg blot på ALT og fandt et par ting som måtte med hjem – også en enkelt ting som ikke var på udsalg – men den måtte flytte ind og da jeg havde nogle fødselsdagspenge tilbage lovliggjorde det købet…ik?

Ungerne mangler faktisk ikke noget pt. Jeg plejer at være god til at købe frem, men jeg synes at den alder de har lige nu er svær. Harald er vokset en del vinteren over, hvorfor hans sommergarderobe er temmelig stor og duer sikkert næste år og Gro hun er en meget bestemt lille dame som selv har en mening om hvad hun skal iføre sig. Pt er det hendes Tigerdyrkostume hun bor i og jeg HADER det. Jeg har fyldt hendes sommergarderobe op med skønne sager fra Norlie, Petit by Sofie Schnoor og Marmar Copenhagen… Men vil ungen ha det på?! Næææææ…Vræl!

Hvad med jer – er i gode til at spotte gode udsalgsscoop og er det til jer selv eller ungerne i går mest efter??.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marmar Copenhagen udsalg