Et kig hjem til os...

Babylicious

imageimageimageimageimageimage

Når man skal være moster må man godt savle over babytøj…ik!?

Hvis det var mig der skulle have en baby (lidt skruk er man vel altid) så vidste jeg lige hvad jeg skulle købe! Virkelig.

Der er sket rigtig meget siden Harald kom til verden for snart 8 år siden og selvfølgelig har jeg også selv ændret mig stilmæssigt. Jeg synes at det bugner af lækkert babytøj i smukke douche farver og lækker blød kvalitet.

MarMar Copenhagen laver virkelig smukt børnetøj. Jeg vil ikke lægge skjul på at vi elsker mærket herhjemme på matriklen.

Vi er svært afhængig af leoprint og basis bluser. Det kan man aldrig få for meget af. Jeg husker også at Harald havde nogle super lækre fløjlsoveralls da han var lille. Der var MarMar Copenhagen næsten nye på markedet og det har altså været en favorit siden.

Tilbage til babymoden AW2014, som rammer butikkerne lige om lidt.

Kollektionen er lavet af lækre materialer, såsom en bomuld-uld blanding, der varmer dejligt den kolde vinter vi går i møde om et par måneder. Derudover kommer der lækre prints i leopard og polkaprikker. Sidstnævnte kommer også på sengetøj og jeg siger det bare – jeg er solgt! Godt nok har jeg ingen baby at proppe i den lækre babykollektion – men sengetøjet det er musthave!

På mandag går turen til CIFF – Copenhagen international fashion fair, hvor jeg skal se nærmere på MarMar Copenhagens SS2015 kollektion. Jeg glæder mig meget og i skal selvfølgelig nok høre meget mere herom.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig hjem til os...