By Nord udsalg - 60%

Barndomsminder

image

Billede udover Bandholm havn – min barndomsby 

Jeg er oprindeligt fra Lolland – mere præcist en lille by Bandholm – jojo det er der Knuthenborg ligger.

Ungerne og jeg har netop tilbragt noget tid på det flade og Uf hvor var det skønt at lade batterierne op. Jeg er så heldig at have nogle fantastiske forældre som elsker deres børnebørn overalt på jorden og som både har lyst til dem samt tager sig tid til dem.

Når vi nu har valgt at bosætte os helt i Nordsjælland ses vi af logistiske årsager ikke så tit, hvorfor ungerne altid har været på landet over en længere periode. En forlænget weekend, en hel uge og gerne flere uger sammen med mig. Det har betydet at de har fået et helt særligt forhold til mormor og morfar. Især min mor som er den der går hjemme, har en særlig plads i begge ungers hjerter. Harald, som er særligt sensitiv og knytter sig meget til få personer, har især nydt godt af det.

På landet hos mormor er hans helle. Hans frirum. Hvor han slapper af og lader op og bare tager alt i sit eget (og mormors) tempo.

Så selvom vi, i den til tider travle hverdag, savner at have både mormor og morfar samt farmor og farfar tæt på, så er jeg alligevel glad for tingene som de er. Det giver altså et særligt bånd og hygge at være sammen i længere tid af gangen. I hvertfald for os.

Tilbage til det som jeg egentlig ville med dette indlæg. Vi havde lovet min far (min søster og jeg) at i år var sommeren hvor loftet skulle tømmes og sorteres. At det så blev 30 grader, var jo ikke til at vide, men nu skulle det altså være.

Det var faktisk ret hyggeligt (trods de 50 grader deroppe). Ren nostalgi! Gamle skolebøger, kærestebreve, små beskeder, bamser, Barbie, dukker og bøger blev fundet frem og nærstuderet.
Ungerne fik ‘nyt’ legetøj og et indblik i hvad moster og mor havde leget med i deres alder. Ret sjovt at høre deres kommentarer og se glæden i øjnene når de fandt noget spændende.

Resten (gammel l… i mine øjne) valgte vi at sælge på loppemarked i haven. Kæmpe succes! Det havde jeg ikke troet og måtte pænt pakke min tvivl og kække kommentarer væk. Der kom gode penge i kassen og der gik sport i det.

Nu er pengene lagt til side til et sommerhus til næste sommer, hvor vi sammen som familie kan skabe flere gode minder.

For hold da op en dejlig barndom vi har haft – man fik lige en tur tilbage i tiden og det var med smil på læben!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Nord udsalg - 60%