Nyt til vasketøjet + rabattip

Den kære krop!

Som overskriften lyder, så handler det i dag lidt om min krop – og om tanken om at man måske bare skulle ha været en plet på lagnet! Groft sagt – men med alt det min krop nu har budt mig gennem de sidste par år – så var det måske ikke meningen at jeg skulle ha haft ‘klaret’ den.

image

Den følelse er grim. Grim at gå at tumle med og grim nu når det bliver skrevet ned. Noget er at gå med tankerne inde i hovedet, noget andet er at få det ned på papir – eller skærm.

For at indlægget her ikke bliver for langt, skal i ikke høre hele historien – den får i måske en anden gang.

MEN grunden til at jeg netop i dag sidder med denne følelse er at jeg skal til en snak på Hillerød Hospital. Jeg har i mange år – siden jeg som 12 årig fik mens. Blødt ufatteligt meget. Flere læger har lagt det hen med at sådan er du nok bygget, og det gjorde din mor jo også. Fint nok, jeg har bidt det i mig, taget de sygedage og brugt formuer på bind – og nye trusser!

Efter at have født to børn – Harald for tidligt og med Gro var jeg indlagt de sidste to mdr af graviditeten – tiltog blødningen og migrænen blev værre.

Jeg fik anbefalet en gynækolog og tog til hende for at snakke om at prøve (igen) hormonspiral.

Det første hun siger efter at have scannet mig – for det gør de altså inden de bare sætter noget op – er at “jamen du har jo to livmødre!”

What!? Ja to livmødre som deler samme livmoderhals og den er nærmest ikke eksisterende. Hvilket højst sandsynligt er forklaringen på at jeg ikke kan gå en graviditet ud.

Jeg er målløs. Gal, forarget og skuffet. Jeg er blevet scannet i hoved og r.. i min anden graviditet netop fordi Harald er for tidligt født og så har INGEN af de læger opdaget det! Ej heller min egen læge da de satte spiral op?!

Nå, jeg måtte komme igen en anden dag, for nu skulle jeg jo have to spiraler og hun skulle have hjælp til at sætte dem op.

Det korte af det lange er, at de spiraler ville ikke blive siddende. Jeg blødte for meget så de blev langsomt skyllet ud…

Nu skal jeg så til samtale om at få fjernet mine livmødre, så det her blødningshelvede (og måske migrænen) kan stoppe.

Wish me luck! Jeg ved ikke om jeg skal føle mig helt tryg – er trods alt samme sygehus som ikke opdagede jeg havde to livmødre til at starte med.

Undkyld alt brokkeriet – måtte bare lige ud med det…

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

17 kommentarer

 • anette

  Sender din positive tanker og held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, det lyder godt nok vildt – det troede jeg slet ikke man kunne have?! Men håber da alt går vel!

  Jeg er gravid, 40+4, og synes altså også nogengange det virker som om både jordmødre og læger famler lidt i blinde, og fx. størrelsen på min baby er blevet skudt så forskelligt hver gang, at man ikke har meget tiltro til dem længere! Det er lidt ærgeligt, da man jo ikke selv har en kinamands chance for at vide noget om de ting!

  Tak for en dejlig blog – tjek gerne min hvis du lyster – http://www.vitterligtv.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Ja, det lyder ret vildt – sådan havde jeg det også da hun sagde det. Jamen kam mand da det?! De havde lidt røde ører, men var meget søde dem i dag. Nu fjerner de dem begge og så håber jeg på det bedste…

   Er svært, når man vælger at stole på de professionelle og de så fejler. Kunne forstå en enkelt gang, men det her er så langt ude…

   Tak for de søde ord – held og lykke med din baby, det må jo lige være oppe over 🙂

   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone B

  Pøj pøj med det – håber de finder en løsning der virker for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak 🙂 Nu fjerner de dem, så håber jeg at der er lys forude.
   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella B.

  Puha, en opdagelse at gøre sig! Gudskelov for at gynækologen opdagede det, så du nu kan gøre noget ved det.
  Du er møg sej! Jeg ønsker dig al det bedste med den kommende operation (som jeg så at du skrev om på instagram).
  Mine tanker er med dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusind tak! Det var sødt sagt.

   Jeg håber også på det bedste.

   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv og hvor vildt de aldrig har opdaget det :/

  Held og lykke – jeg krydser fingre for en operation hjælper på migrænen 🙂

  http://www.tvillingernesmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Ja så vildt…

   Tak – håber jeg også 🙂

   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh altså Maria! Det lyder virkelig mærkeligt, at de ikke har opdaget det! Tænk alt det, du har måtte gå igennem. Har jeg forstået det rigtigt på IG, at du nu skal opereres? Og hvad gør de? Fjerner dem helt? Jeg håber det kan hjælpe dig fremover. Du har stadig POTS ikke? Eller kan det være livmødrene, som har forårsaget det syndrom?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Ja det er SÅ mærkeligt Signe. Jeg blev så ked af det da gynækologen opdagede det for alt det vi har været igennem med Harald og senere Gro. Det kunne måske have været undgået 🙁

   De var rigtig søde i dag og professionelle. Begge bliver fjernet og skulle gerne være uden komplikationer. Jo jeg har stadig POTS og jeg håber det bliver lidt bedre, da det altid forstærkes i mens. tiden… Men nej POTS kommer ikke deraf.

   Kh Maria.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det forfærdeligt og utroligt at det ikke blev opdaget fra starten af :S desværre kender jeg det alt for godt i forhold til vores uduelige sygehusvæsen. Jeg synes at det lyder godt med en operation! Kram til dig mvh Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Kristina.
   Har har godt læst hele din historie. Utroligt som man føler sig magtesløs og overhørt engang imellem 🙁 Bare hele mit POTS forløb har også været forfærdeligt. Jeg har ikke meget tiltro tilbage. Desværre. Håber du mærker lidt fremgang?

   Tak for kram 🙂

   Kh Maria.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg er også i chok over det! Det går desværre ikke fremad for mig, men har fået at vide, at der godt kan gå op til et år, så jeg håber… 🙂 god weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise fb

  Hold nu op! To styk?! Blev fanget af din blog pga din ‘skøre’ krop. Pt venter jeg selv på udredning af mit underliv, som det så fint hedder. Forventer at jeg må sige farvel til livmoderen ligesom min mor og mormor før mig, men har da heldigvis produceret to skønne børn inden vi nåede til dette…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Hold nu op et forløb, og hvor utroligt at ingen opdager du har to stk..
  Kunne skrive en masse, men vil egentlig bare skrive du er mega sej og sejt du stadig har energi til også at dele det med “os” her på bloggen. Og skøn blok iøvrigt. God dag til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til vasketøjet + rabattip