Vild med støvletter!

Giv mig min krop igen!

Argh! Nu gider jeg altså ikke mere!

Min krop er slet ikke sig selv ovenpå operationshelvedet. Nu er det altså 5 uger siden. Come on! Jeg vil ud at gå, cykle, løbe, handle, løfte mine børn og bare kunne gå i knæ igen.

Ikke nok med at maveflæsket både er gennemhullet som en
dartskive og udspilet som om en omgang racermave er på vej – samt det faktum at jeg nu er udstyret med en smiley på maven i form af mine ar. Næ nej, min krop er gået i fordærv og jeg er pludselig 40 år ældre!

image

Min mand har været sød at samle nogle fine nye møbler til Gros værelse (mere om det en anden dag) og i dag skulle jeg så prøve at rykke lidt rundt på hendes legetøj. Intet tungt – må ikke løfte før næste uge (!) MEN mor her gik jo bare i knæ som jeg plejer for at sætte lidt småting på plads samt et par bøger på hylden – og jeg var nær aldrig kommet op igen! Mine led er simpelthen så svage at jeg ikke kan gå i knæ. Ej heller sætte mig på en for lav stol (eller toilet…) Eller det kan jeg jo godt – jeg kan bare ikke rejse mig igen 😉 Så der sad jeg så og måtte vælte mig omkuld for at komme op igen. Et rullefald nærmest.

Hvilket syn…

Det er ved at gå op for mig hvor hårdt påvirket min krop er. Fra at have løbet næsten hver dag og været rimelig fysisk aktiv, til så at ligge stille i 4 uger – det har min krop ikke kunne klare.

Jeg føler mig som en gammel kone! Skal have hjælp til alt næsten. Kan ikke engang cykle med mine børn. Det går dog laaaaaangsomt frem og de sidste par dage har jeg været ude et smut for første gang. Så dejligt at mærke den friske luft og bevæge benene lidt igen. Men av mine muskler! Har næsten mere ondt end da jeg løb marathon i maj 😉

Både manden og ungerne griner af mig. De er ikke vant til at se mig sådan eller høre mig pive. Ved godt at det er for sjov og vi har da også alle smil på læben – men F… hvor er jeg træt af at være svag. Giv mig min krop igen. Mit liv.

Jeg trænger sku til det her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Anja Luke

  Bare rolig det kommer igen, det tager tid- men kommer!!! Prøv at acceptere at tingene du engang er sådan og så tag små skridt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tro mig, det gør jeg. Men de sidste par år har vi været hårdt ramt af sygdom – så trænger bare til at komme ud på den anden side 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med støvletter!