Smuk forårsjakke til Gro

Smukke SS15 styles fra Christina Rohde

Christina Rohde.SS15.2121Christina Rohde.SS15.1355 Christina Rohde.SS15.1134 Christina Rohde.SS15.1700Billederne taler vist for sig selv. Jeg er vild med Christina Rohdes SS15 kollektion.

Smukt. Enkelt. Kvalitet. Brugbart.

Gro har en yndlingskjole. Den er fra Christina Rohde. Den er i lækker grå jersey, som bare er skøn at have på når man er en krudtugle og samtidig ser pæn ud. Elsker at tøjet er så anvendeligt og samtidig så smukt og enkelt.

Jeg har fundet mine favoritter fra forår/sommer kollektionen som Gro skal eje. Hun har allerede fået den ene guldkjole med flæserne på. Den er så yndig. Guldkjolen med korte ærmer, skal også flytte ind – perfekt til lune sommerdage.

Den yndige rosa top med de smukke ærmer kan jeg ikke leve uden til hende. Den er perfekt både til shorts, bukser og nederdele og jeg ved hun vil se cute ud i den ;o)

Gro elsker shorts, hvorfor jeg tænker at både de pink og grå bløde shorts bliver uundværlige henover sommeren.

På CIFF for et par måneder siden besøgte jeg Christina Rohde og blev præsenteret for AW15 kollektionen. Glæd jer  – jeg siger det bare. Virkelig lækre styles der kommer i skønne stoffer – og som noget nyt også til MOR. Jeg fandt i hvertfald et par musthaves der til mig selv – så må vi se om der bliver noget tilovers til ungerne ;o)

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk forårsjakke til Gro