SS15 favoritter fra Popupshop

Kvajebajer…

Indlægget er sponsoreret af Fakta

I det følgende indlæg vil jeg vise jer en lille film. En film som Fakta har lavet og som jeg har fået lov til at dele med jer mod en lille skilling. Hvis du allerede nu tænker at nu hopper jeg videre – så tøv engang – for den er faktisk ret sjov og måske kan du tænke på den næste gang du står i en meterlang kø og kampsveder med sultne børn midt i ulvetimen eller står bagved den mest sure mand som konsekvent brokker sig højlydt 😉

Fakta formår med denne film (og de andre de har lavet) – at få deres budskab ud på en dejlig sarkastisk måde vi alle forstår og med et smil tilbage på læben. Målet om at fortælle, at Fakta er Danmarks (måske) absolut flinkeste dagligvarerbutik lykkedes i mine øjne.

Jeg synes faktisk at man tænker over Faktas måde at markedsføre sig på når man slentrer rundt gennem gangene efter sin makrel i tomat og det kan jeg godt lide. En positiv, ærlig og humoristisk tilgang til mennesker – så kommer man langt.

Vi har faktisk flere Fakta butikker i byen og jeg bruger dem flittigt. Den ene ligger i vores lokale butikscenter og det er så dejligt nemt lige at kunne klare de billige indkøb mens man shopper. Win win! Hvis ikke medarbejderne var positive, hjælpsomme og varerne var i orden kom man jo ikke igen.

Klap på skulderen til mine to Faktaer her i provinsen!

 

Indlægget er sponsoreret af Fakta

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SS15 favoritter fra Popupshop