Holiday mode

By Malene Birger i Paris

image

Nu var det ikke planen at jeg skulle rejse til Paris for at komme hjem med dansk design i kufferten – men når nu kjolen hang midt i Galeries Lafayette og kaldte på mig, måtte det være sådan!

Den smukke sorte kjole, der med sin løse overdel og tætsiddende underdel, sad helt perfekt og med gloser som ‘det er en klassiker’ og ‘en sort kjole går man aldrig gal i byen med’ blev jeg overtalt 😉

Jeg kan – eller kunne – tydeligt mærke at juicekuren har gjort noget godt for min krop og jeg havde det for engangs skyld helt ok med mig selv mens vi var i Paris. Ikke at jeg er nogen sylfide eller smart pariser chick – men jeg hvilede mere i mig selv og var ikke oppustet og bulede ud de forkerte steder. Jeg trænger allerede til en detox igen 😉

Anyways, jeg endte altså med at købe kjolen, som virkelig er skøn at have på og har masser af stretch. Win win! Min veninde sagde at jeg så brand godt ud – så det stoler jeg blindt på! Nu håber jeg bare at det også er tilfældet når den skal bruges ultimo august 😉

Nu har jeg kjolen og de røde læber – så mangler jeg bare stiletterne 😉

Kjolen er på udsalg og fås lige her, hvis du også synes den er underskøn!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holiday mode