✕
Spar 20 % pÄ tÞj, sko & interiÞr

Ticket to Heaven ny kollektion – spar 20%

REKLAMEticket1

Vi bliver lige lidt i rabat temaet 😉

Ticket to Heaven har lavet den fineste syrenfarvede kollektion her til forĂ„ret! Jeg er vild med den – og blev forelsket i farven allerede da jeg sĂ„ den pĂ„ messen sidste sommer. Jeg har ventet og ventet pĂ„ det regntĂžj og nu er det omsider landet i butikkerne 🙂

Jeg faldt lige over det hos Boozt, da det endnu ikke er online hos Ticket selv, og sÞrme om de ikke har tilbud pÄ det! Du sparer 20 % pÄ det hele og det er altsÄ de helt nye varer!

Jeg er pĂŠnt lun pĂ„ termotĂžjet ogsĂ„ og de fine vaterede styles er SÅ skĂžnne. Vi er rigtig glade for Tickets overtĂžj herhjemme og deres softshell levede ungerne i sidste sĂŠson, hvorfor jeg tror de skal have sĂ„dan en hver igen. Den er perfekt i SFO!

De har selvfÞlgelig ogsÄ lavet skÞnne farver til drengene, men jeg ville lige fremhÊve den syrenfarvede i dette indlÊg. Smuk marine og stÞvet grÞn er mine favoritter hos drengene.

Du finder hele kollektionen med 20% besparelse HER

IndlÊgget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du léste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, sÄ husk at du kan fÞlge med pÄ Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den fĂžrste

Der er endnu ingen kommentarer til indlÊgget. Hvis du synes indlÊgget er interessant, sÄ vÊr den fÞrste til at kommentere pÄ indlÊgget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - sÄ skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

 

NĂŠste indlĂŠg

Spar 20 % pÄ tÞj, sko & interiÞr