Spar mange penge på legetøj, interiør og tøj til ungerne!

A girls best friend

REKLAMEcarre

Som jeg har skrevet om før, så skulle jeg efter sommerferien starte i praktik hos den skønne webshop Cahetu i forbindelse med min uddannelse til multimediedesigner. Den dag hvor jeg omsider så skulle troppe op på kontoret var så i mandags og jeg er allerede glad helt ned i maven. Det bliver 10 mega spændende uger og vi har allerede så mange planer for hvad de skal bruges på. Vi (Camilla min veninde jeg er i praktik med og jeg) har i sidste uge været med på messerne Formland, CIFF (her var jeg også med som mig selv dog 😉 ) og Northmodern. Super spændende og hold op hvor er det bare inspirerende og farligt 😉 Sikke en masse skønne nyheder der snart kommer på hylderne!

Nå det var lige et sidespring – tilbage til det jeg ville vise jer.

I går tirsdag har vi så siddet og lavet nyhedsbrev om de smukke smykker fra Carré som i ser på collagen.  Cahetu er netop blevet forhandler af de smukke smykker og jeg ELSKER det brand! Det var svært at udvælge mine favoritter til indlægget her, men jeg er vild med de items jeg viser jer herover.

Efter at jeg (endelig) har fået hul i ørene IGEN, så ønsker jeg mig virkelig øreringe og der er altså kommet nogle super fine i shoppen. Ligeledes er jeg vild med denne smukke ring, som jeg godt lige gad pynte mine små pølsefingre med 😉

Suk – er i også vild med Carré?

Find smykkerne HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar mange penge på legetøj, interiør og tøj til ungerne!