PYT

KYS

img_7838


J U L E M A R K E D  &  N O S T A L G I


I går søndag var vi et smut i Knuthenborg til julemarked. Knuthenborg ligger jo i min barndomsby Bandholm, hvor mine forældre stadig bor og de sælger hvert år brændte mandler (og andet godt til ganen) i en lille bod på derinde.

I gamle dage var jeg altid med i Parken (som vi altså kalder det), men efter at vi er flyttet til provinsen og ungerne er kommet til, er det ikke altid lige at det passer ind i planerne med at køre helt derned. I sådanne situationer kan jeg godt savne at bo tæt på min familie og bande provinslivet heroppe nordpå langt væk. Men nuvel, det er sådan vi har valgt at bosætte os og jeg vil heller ikke tilbage at bo – men savner mine forældre og søster i hverdagen.

Solen skinnede, de varme frakker var fundet frem og julehumøret var højt da vi kørte gennem alléen og ned til porten som fører os ind blandt dyr, natur og julehygge.

Det var dejligt at se min mor og far – især når de står i deres rette element. De elsker begge at stå og sælge, sludre med folk (nok mest min mor) og kender tæt på alle der kommer derind. Det er så hyggeligt og jeg var glad for at vi kørte derned. Ungerne hyggede sig både med at stå sammen med mormor og morfar, spise pølser, klejner og brændte mandler ad libitum (jeg nåede ikke at smage en eneste inden de blev udsolgt!) Men de fik også brændt krudt af på den fantastiske naturlegeplads, som virkelig er et besøg værd. Jeg var noget skeptisk dengang de proklamerede at Parken skulle laves om – jeg har trods alt tilbragt SÅ mange timer derinde i min barndom – men jeg må indrømme at det er blevet virkelig fedt.

Jeg fik tanket op på smil, hygge og kys fra familien og med favnen fuld af gran, klejner og min kæmpe mistelten fra min far, drog vi mod storbyen igen og nåede hjem til at tænde det første lys i adventskransen inden hverdagen bankede på igen.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PYT