Gratis julemagasin, stolthed og en rabatkode KUN i dag ♡

Soon

img_7042

reklame4


S N A R T  D E C E M B E R


Snart skriver vi 1. december. Min absolutte yndlingsmåned på hele året. Jeg kan slet ikke vente med at hente julekasserne på loftet og få pyntet hjemmet op. Altså ikke på Gertrud Sand måden – men en anelse mere afdæmpet – dog har der sneget sig lidt rød ind de seneste år. Det må være alderen. Jeg har dog også tyvstartet lidt med de røde Iris grene på billedet ovenover. De er nu fine. Ungerne giver den dog fuld gas på deres værelser og det skal de have lov til!

Jeg elsker julen og alt hvad den indebærer – men mest af alt hyggen. At indhylle hjemmet i stearinlys, glimmer, kogler, hjemmelavet pynt og juleknas. God julemusik, hyggelige film og bare tid til hinanden. Selvom hverdagen stadig kører for fuld skrue og travlheden ingen ende vil tage, så er det ligesom om at man alligevel når at hygge sig på trods. Ligesom sidste år har jeg eksamensaflevering lige inden juleferien, men jeg skal altså se julekalender med ungerne i år. Det skal der være tid til – det er noget jeg selv har set med mine forældre siden jeg var barn – og jeg elskede det. Og gør det stadig!

Jeg er så småt begyndt at tænke lidt over pynten. Ikke at jeg ændrer den fra år til år faktisk. Jeg har min gamle pynt jeg elsker og så kommer der en smule nyt til hvert år enten i form af keramik, papirsklip, julekugler eller ungernes hjemmegjorte. Som jeg nævnte i mit indlæg om inspiration til julebordet, skal vi i år ikke holde jul herhjemme, men der skal pyntes op alligevel og jeg vil også have et lille juletræ indenfor tænker jeg. Måske bare et i en rå potte. Gro og jeg har i dag plantet endnu et Cedertræ på terrassen der skal lys i og ligeledes et smukt lille grantræ til den anden terrasse så vi kan se julelyset inden fra stuen. Så hyggeligt.

Jeg har netop fået klikket adventskransen hjem. Jeg plejer faktisk altid at binde en selv, men i år faldt jeg altså for denne skønhed og så kan jeg binde lidt eucalyptus eller enebær på den tænker jeg. Den vil være flot til vores meget hvide vægge og give lidt varme til køkkenalrummet.

Jeg tror at jeg igen i år, skal binde lidt små kranse til rundt omkring herhjemme. Det var ret hyggeligt sidste år og i var også mange det var vilde med dem. Måske jeg når det næste weekend så de er klar til 1. advent? Vi må se.

Har i styr på adventskransen? Btw. så er det bløde skind på stolen ved min arbejdsplads fra Tinytiny.dk -i er mange der har spurgt på Instagram. Virkelig lækker kvalitet og super pris. Find det HER.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis julemagasin, stolthed og en rabatkode KUN i dag ♡