En snak om at være barn i dag + juleønsker til store børn

Bevar lidenskaben & spar penge på din charter ferie!

doitforever_top_konkurrencesponsoreret

Danmark stod tidligere over for en alvorlig krise der lød på den laveste fødselsrate i 27 år. Hos Spies var de bekymrede og tog sagen i egen hånd. Nu er det heldigvis igen stigende med pludrende babyer – men nu står vi overfor en helt ny krise!

I takt med at vi er begyndt at få masser af børn og dermed sikre Danmarks fremtid, har vi glemt hinanden og ikke mindst glemt at dyrke sex. Manglende sex har stor indvirkning på din livskvalitet og god grobund for at du bliver gammel og svag for hurtigt!

En eksotisk ferie i tosomhed øger chancen for sex med hele 102 % så se nedenstående ret sjove reklamefilm som giver smil på læben (den er spot on) pak kufferten og tag på ferie med Spies.

Find tiden til hinanden, hav sex igen og få lysten tilbage – og husk at når du er på ferie, så ser du din partner fra sin unge side igen 😉 Hvis du er mand,  kan du i filmen finde ud af hvordan du øger din kones sexlyst med 14 % – og hvis du er kvinde så får du svar på hvad der øger din mands potens!

#justsaying

Som tak for at passe på hinanden og Danmark, giver Spies dig rabat på din ferie. Jo flere børn i har lavet – jo højere rabat får du!

Win Win

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om at være barn i dag + juleønsker til store børn