Prisvindende The Crown + konkurrence

Længsel

img_1186

reklameny


L Y S, T R Æ T H E D  O G  N Y E  T I D E R


Jeg længes efter forår og sommer. I skrivende stund raser stormen udenfor og jeg står klar i løbetøjet ved kogeøen – men det er ikke ligefrem lysten der driver værket med de vindstød. Men nu skal det altså være.

Jeg har været så træt de her dage. Der er sket en masse positivt og jeg tror det er en reaktion derpå. Jeg glæder mig til at indvie jer i det hele, men lige nu har jeg bare lige brug for at hive stikket ud, hoppe i sofaen under tæppet og se en masse serier. Elsker The office på HBO  – er en sucker for Pam og Jim! Og så skal jeg igang med The Crown som jeg skrev om HER (og satte en Netflix konkurrence igang)

I går kom en masse jeg havde bestilt hos Ellos i weekenden da de havde 25 % på næsten alt. bla. ovenstående kande – hvor fin er den ikke lige til en kande limonade på terrassen til sommer eller friskplukkede syrener en forårsdag? Den findes HER hvis du også synes den er fin.

Rigtig dejlig (blæsende) dag til jer <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prisvindende The Crown + konkurrence