GODT NYTÅR + bolig lækkerier med rabat

Spar 40 % på Huttelihut

huttelihutreklameny


W I N T E R   I S   C O M I N G


Jeg skal da lige love for at det er blevet koldt! Uf, det var en bidende fornøjelse at cykle ungerne til skole i morges!

Heldigvis har vi vinterøvertøjet i hus men det havde nu været sjovere og mere hyggeligt hvis sneen var kommet i juleferien ligesom det ville have været dejligt hvis den frostklare blå himmel havde vist sig under de mange gåture.

Nå, vejret er vi jo ikke selv herre over – hvis nogle af jer mangler varmt tilbehør til ungerne, så har jeg lige set at du kan få vores yndlingshuer fra Huttelihut med hele 40 %. Måske en ide at købe ind til næste år, hvis du ikke mangler til den kommende kulde… Find huerne HER

Babyfryd har desuden 40% på ALT deres udsalg og der er ret så meget at komme efter. Find det hele HER – der er ret meget fra LEVIS og Marmar Copenhagen som er nogle af mine favoritter til ungerne.

Det var blot et lille tip – er du mere til at shoppe ting til boligen, så se indlægget fra i morges hvor du sparer 25% på en masse fede ting!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR + bolig lækkerier med rabat