Lidt om kærlighed, frustration og travlhed

Lækkerier fra Huttelihut

huttelihutbaby

De eneste varme huer mine unger har på hovedet er Huttelihut. Det er uden tvivl de bedste og jeg har aldrig haft et barn der har frosset om ørene mens de har haft Huttelihut på. Huerne har høstet mange kommentarer gennem årene – især i børnehaven har pædagogerne været begejstrede da huerne blev hvor de skulle og de havde adrig set en elefanthue som varmede så godt på hals, bryst og nakke som Huttelihut.

Det var dejligt at vide at ens barn var klædt ordenligt på i kulden – og samtidig rendte rundt og så lidt smålækre ud 😉

Sidste år havde Gro elefanthuen med ‘ører’ (de to pelskvaste) og ALDRIG har jeg fået så mange kommentarer på en hue! Den var da også virkelig cute og mit hjerte græd lidt da hun hellere ville have en anden i år 😉

Jeg har fundet min favoritter frem både til baby, lidt større børn og til mor og tænkte at jeg ville dele dem med jer – jeg ved nemlig at der sidder mange Huttelihut fans bag skærmen også 🙂

HVIS jeg havde en baby, skulle den udstyres med alle fire dele fra ovenstående billede – så simpelt er det – men det har jeg altså ikke, hvorfor jeg håber på at se min søsters lille skønne pige i en cute babyhue i stedet 😉
Huttelihutbørn copyGro har valgt elefanthuen med de lyserøde stjerner på samt den grå søde hue med lyserød kvast – det er rart at have både en almindelig samt en elefanthue synes jeg. Harald har i år valgt huen i midten – den smukke mønstrede hue i alpaca Boliviastrik. Godt valg synes jeg 😉 Han er så stor så en elefanthue ikke er nødvendig mere. Jeg er vild med de fine vanter – dem tror jeg han skal have også. Han ELSKER strik!
huttelihutvoksenJeg selv plejer også at have en hue. Til voksne hedder Huttelihut ET-TU (bare så man ikke bliver forvirret)I år vil jeg gerne prøve en af dem på ovenstående billede. Er vild med dem begge, så må lige gå i tænkeboks. Ydermere har jeg et par vanter, der er ved at have udtjent deres værnepligt, hvorfor disse godt kunne være et bud på afløseren.

Både Gro og jeg har haft en poncho fra Huttelihut nogle år tilbage og jeg var ret glad for dem begge. Jeg drømmer lidt om denne smukke grå til mig selv – men lad os nu se hvor langt SUén rækker. Børnene kommer i første række – as usual 😉

De fleste af huerne fås lige HER  – de er først begyndt at lande rundt omkring i de forskellige butikker nu. Så hvis ens favorit ikke lige er der, så er den nok på trapperne 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Virkelig fede huer – vidste slet ikke de lavede tøj til voksne .. dem skal jeg ind og kigge nærmere på :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Uha så er du gået glip af noget – jeg har haft til mig selv i et par år og de er virkelig skønne! Det samme deres strik 🙂

   Måske et julegaveønske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om kærlighed, frustration og travlhed