On the road

#TGIF + de fedeste sneakers

img_0264
reklameny


W E E K E N D  I S  U P


YAY – så blev det fredag. Ikke at jeg synes ugen har været træls – overhovedet. Jeg er så vild med min nye tilværelse hos Cahetu at det stadig ikke føltes helt rigtigt.

Der er nu bare en særlig stemning over fredagen. Den ro man har i kroppen. Ungernes glæde over at måtte være længe oppe, få lidt guf, tusse rundt i nattøj og bare hver især synke godt ned i sofaen og rumme ugens begivenheder for at vågne op til 2 hele dage uden hverdagens trummerum. Ahh.

Jeg glæder mig til at guffe hindbær fyldt med mørk chokolade og nyde et glas kold hvidvin med manden min når ungerne er gået omkuld. Jeg glæder mig til at komme lidt i haven – jeg skal have fyldt lidt op i mit staudebed kan jeg se og så skal jeg have gjort højbedene klar. Det skulle jeg have haft gjort forlængst!

Ellers står weekenden i svømningens tegn for drengene da Harald svømmer klubmesterskab hele lørdagen. Tror Gro og jeg (hun orker ikke sidde stille i svømmehallen så længe) skal ned og kigge efter et par fodboldstøvler til mig – jeg har så blå fødder efter mit fodbold fitness forleden og mon hun så ikke lige skal nusse lidt rundt i H&M. Hun er begyndt at synes det er ret hyggeligt at kigge på tøj – hun skal bare lige forstå at man jo ikke kan få det hele med hjem 😉

Harald har sidste dag i SFO i dag. Som nogle af jer måske så på Instagram Story, så er det svært for ham med ændringer – han er jo en sensitiv dreng. Han er derfor lidt mut for tiden, så weekenden skal også bruges på ekstra meget hygge om ham med kram og kys og så starter et helt nyt kapitel med klub på mandag.


M U S T H A V E  S N E A K E R S


Jeg må lige vise jer mit nyeste køb. Jeg er vild med mine nye GIRL POWER sneakers! Jeg var meget i tvivl om hvilken nuance jeg skulle vælge dem i, men jeg er ret så glad for de grå som valget faldt på. Jeg skyndte mig at bestille dem, da jeg tænker at det er et produkt, der ret hurtigt bliver udsolgt da de har været featured en del.
img_0266

Da jeg viste dem på min Instagram Story i går, fik jeg en del spørgsmål om hvorvidt de var lækre in real life. Hvordan kvaliteten var, størrelse osv. Jeg vil sige at de er endnu flottere i virkeligheden. Ret lækker shiny snude, fine feminine bånd og lækker kvalitet. Jeg har taget den størrelse jeg normalt bruger, og de passer perfekt!

Må i få en fantastisk fredag og en dejlig weekend når i når så langt ♡
img_0265

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the road