Weekendhilsen

Pillow love

AiayureklamenyStrikket pude By Nord / Lys pude forrest Aiayu / Lysegråt hørbetræk / Stribet betræk Aiayu / Sofabord Hay /Glasklokke lignende her / Kubus stage  / Bestlite lampe

Kender i det med, at man trænger til at der skal ske noget nyt? Sådan har jeg haft det et stykke tid (særligt) i vores stue og tidligere på året købte jeg  nogle lyserøde velourpuder i Søstrene Grene, som jeg troede var løsningen på det problem. Det var det ikke.

AiayuPudebetræk Aiayu / Skammel i bambus

Som I ved er vores indretning jo meget lys og nordisk og vi har haft de samme By Nord puder i mange år – fra dengang By Nord var på sit højeste – og jeg har ELSKET dem. Men det var som om at der skulle ske en lille forandring – jeg trængte til at se på noget nyt men samtidig skulle det være i den samme rolige og nordiske stil – erfarede jeg efter de lyserøde puder. Måske skal jeg have tilføjet et par i Liberty – det er jeg svært at glad for også og havde jeg engang Harald var helt lille.AiayuVi er aldrig rigtig blevet helt gode venner med vores stue. Den er stor og svær at indrette synes vi, men det bliver bedre og bedre. Og nu er jeg kommet et skridt videre mod der jeg gerne vil hen med mine nye puder. Jeg er vild med dem! Jeg har jo en ting for Aiayu – og efter jeg er startet hos Cahetu er det kun blevet værre, da vi jo forhandler forfærdeligt mange lækkerier derfra. Derfor kastede jeg meget naturligt min kærlighed på en del styles da de kom på lager i sidste uge og nu bor lidt af dem altså herhjemme. En slags tillykke-med-arbejdet-gave til mig selv kan man sige 🙂

AiayuPudebetrækkene er i 100 % økologisk bomuld og fås i flere farver og jeg har valgt midnight, stone og castle samt det smukke stribede i stylen Herringbone. De koster 395,- stykket de ensfarvede og det synes jeg er en fair pris og som en lille ekstra ting, får man en matchende stofpose med til dem til småting.

Næste skridt i stuen er at male et gammelt lille bord vi har stående udenfor og sætte det op i stuen til bøger, planter og lidt nips tænker jeg. Det har været brugt som puslekommode til Gro, sidenhen skrivebord og nu plantebord i carporten. Men jeg tænker at det vil give lidt varme og personlighed inde i stuen, som vi længes efter. Nu er det blot om at vælge farve – der er så mange smukke af den lækre kalkmaling fra Kalklitir vi forhandler hos Cahetu.  Denne limitied edition grå måske?

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhilsen