Viva Las Vegas

Den personlige bank

pensam3Annonce for PenSam 


R O  I  M A V E N ?


Jeg introducerede jer for nogle uger siden i dette indlæg til mit samarbejde med PenSam, og senest i dette indlæg fra sidste uge fortalte jeg jer om mit telefonmøde med rådgiveren Linda, som jeg skulle have en god snak om bl.a. min hverdagsøkonomi med. I kunne også se en lille film, hvori jeg kom på ind på nogle af de faktorer der spiller en vigtig rolle for mig som mor rent økonomisk – og rigtig mange af jer har været inde og se filmen og givet feedback. Tak for det <3 Hvis du har lyst til at se eller gense den korte film, så kan du se den nederst i dette indlæg.

Men hvad så nu? Hvad har jeg fået ud af sådan et forløb, og hvad er det at PenSam (måske) kan som andre banker ikke kan? Det vil jeg bruge dette 3. og sidste indlæg til at fortælle lidt om.

Jeg vil med det samme sige, at mine tanker om, at banker er lidt småuhyggelige, fyldt med skrappe damer bag disken samt bygget op af en mur på højde med The Wall i Game of Thrones af høje krav, blev gjort til skamme efter mit møde med PenSam. Jeg havde mine betænkeligheder ved at kaste kortene på bordet overfor Linda. I mange år er det min mand der har stået for økonomien herhjemme, og jeg har måske lidt lukket øjnene. Især fordi det har været nogle hårde år, hvor min fremtid har været usikker. Ikke at vi står og mangler penge lige her og nu – jeg er så fantastisk heldig at jeg har en klog og dygtig mand, så jeg kan arbejde lidt mindre og endelig være glad. Men den økonomiske usikkerhed har i mange år givet mig mavepine, dårlig søvn og konstant frygt for at logge på min netbank og dårlig samvittighed overfor min mand og børn. Og det var ikke rart skal jeg hilse at sige. Slet ikke når det er det jeg er opvokset med, og som voksen ved mine forældre kæmpede med. Forældre, som måtte vende og dreje hver mønt, så der blev råd til det hele, en mor der tog ekstravagter på plejehjemmet som social og sundhedsassistent, og en far der knoklede på maskinfabrikken.

img_6971

Nu er der kommet lidt ro på økonomien, og det betyder alverdens! For første gang i lang tid, har jeg fået et naturligt forhold til min økonomi, og Linda var rolig og helt naturlig at snakke med, og vi fik os en rigtig god snak. Linda kunne indvie mig i hvordan PenSam netop tager hånd om de mennesker, som ikke ligger øverst i hierakiet, og som til tider har brug for en hjælpende hånd. Det kan gøres, som jeg også var inde på i sidste indlæg, ved at skyde en måneds betaling lidt, så der kan tages et par ekstra vagter, for så at betale den efterfølgende måned i stedet. Jeg fik gode råd til vores hverdagsøkonomi, en snak om lån, børneopsparinger og hvordan jeg kunne strukturere min hverdagsøkonomi således at jeg undgik røde tal på bogen og ondt i maven.

At medarbejderene hos PenSam er uddannet til at tage hånd om det enkelte menneske, at være engagerede og sætte sig i den enkelte kundes sted og se deres behov – er netop det der gør PenSam til en helt unik og meget personlig bank. Og en god løsning for dig som måske befinder dig i det segment.

PenSam er jo, som nævnt tidligere nemlig et pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOAs faggrupper, som f.eks. omfatter social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter som min mor, pædagogmedhjælpere samt pædagogiske assistenter. Alle faggrupper, som ikke har de største indtægter, og derfor ofte har brug for en bankrådgiver som Linda med forståelse for økonomiens størrelse samt opfattelsen af at netop denne gruppe er en stor fisk i en lille dam, frem for en lille fisk i et stort hav.
Og nu tilbyder PenSam nu bank- og forsikringsprodukter til deres pensionskunder og deres familier – hvilket må være en gave med en bank med så stor forståelse for ens egen faggruppe.
Jeg er i hvertfald meget imponeret af PenSam, Linda og hele deres måde at være på – alle har brug for at være trygge når man snakker økonomi. Især som børnefamilie, hvor man har ansvaret overfor andre end sig selv.

Og husk – der findes ingen dumme spørgsmål hos PenSam.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viva Las Vegas