I dag har jeg

Viva Las Vegas

img_2761


L A S   V E G A S   VS.   P R O V I N S


I skrivende stund sidder min mand om bord på et fly mod Las Vegas, godt pakket ind i et tæppe fra top til tå hvis jeg kender ham ret samt en oplysende podcast i øret mens han prøver at udholde 11 timers flyrejse i stiv arm selvom han ikke er glad for at lege mekanisk fugl oppe blandt skyerne. Om jeg er misundelig – overhovedet ikke #sagdeingennogensinde, jeg er da vild med at være efterladt i provinsen med en temperatur der er under 6 grader og en vind der nærmest er orkanstyrke og snotnæser der løber lige så hurtigt som jeg kan tømme en plade marabou fra skuffen.

Nuvel, jeg under ham nu den tur. Han er som tidligere nævnt, startet et helt nyt kapitel i sin karriere – det er endnu uofficielt – og jeg er top stolt af ham. Men jeg ville lyve, hvis jeg ikke gerne ville have været med til Las Vegas. En by jeg bare må opleve på et tidspunkt – eller faktisk bare det at komme til USA er en stor drøm – men den må vente lidt endnu. Drømme kan man jo altid.

Anyway vi fik sendt farmand pænt afsted trods Gro havde det lidt svært med at sige farvel, så der måtte lige nogle perler og en nøglering til i Bog & Idé og nogle gode krammere. Hun er i sandhed fars pige, og det er så sødt at se hvordan hun elsker og savner. Heldigvis er hun fantastisk til at give udtryk for sine følelser, hvilket er rigtig rart for mig der står tilbage og skal hjælpe hende igennem savnet. Han kommer jo hjem igen om en uges tid – det er bare ubeskrivelig lang tid i en lille piges hoved.

Men lur mig om ikke savnet bliver lidt mindre når søde mormor tjekker ind lidt senere på ugen for at give en hjælpende hånd med? Det tror jeg nok det gør. Hun er i temmelig høj kurs herhjemme. Jeg har nemlig også en lidt travl uge, hvor jeg er væk et par dage i hendes vågne timer, men så er der mormorhygge én masse.

Og så tænker jeg på, at det vel nærmest er lovligt at shoppe lidt godt til mig selv nu jeg bare er efterladt herhjemme? Synes I ikke det er helt på sin plads? Så jeg tænker disse jeans (med koden social20 for du 20% på alt hos Gina Tricot), disse virkelig smukke stiletter samt denne fede lysestage (også med 20%).

Fra Maria til Maria. Tak – selvtak 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag har jeg