Musthave pants & stripes

I dag har jeg

img_4683– sovet til kl. 8.45. Eller drengene skulle være til svømmestævne kl. 7 (7!), og Gro kom ind til mig 7.20. Men hun fik lov at sætte sig med sin iPad og så vendte jeg mig om og sov videre. Ahhh! Luksus at den slags nu kan lade sig gøre #fordelenvedatværegammel

– været sindsygt doven! Selvom om jeg qua ovenstående punkt har sovet længere end jeg plejer, har jeg ligesom slet ikke kunne komme op i gear. Ret belastende.

– tænkt en del på en spændende besked og efterfølgende telefonopringning jeg fik forleden.

– overvejet om jeg måske skulle gå live på Instagram næste uge, som en del af mine kollegaer har gjort, hvor I kan stille spørgsmål som jeg så svarer på. Får nemlig en del spørgsmål om alt mellem himmel og jord på Instagram, så måske det var en idé? Hvad siger i?

– bagt burgerboller as usual om lørdagen. Vi spiser faktisk stort set hjemmelavet burger hver lørdag…Og ungerne får deres ugentlige glas Cola, hvilket er en STOR ting 😉

– gået rundt i vores lokale (kedelige) butikscenter mens Gro har været i filmklub. Jeg skulle ellers have været til brunch med en veninde og i bio, men det blev desværre aflyst, så måtte nøjes med provinsen i dag. Men så kunne jeg da kigge på et par mere af mine yndlingsjeans. Gad godt have denne farve, som vil være fed til foråret.

– hoppet en lille smule af glæde, da jeg fandt en af juleudgaverne af Hansen isene i Kvickly. Vi spiser nemlig is hver lørdag mens vi ser film (ja vi er vanemennesker herhjemme), og vi elsker Hansens is – og især juleudgaven med chokolade og appelsin. Mmm. Men det er ikke altid at den ligger i køledisken desværre.

– købt nye tulipaner, hvide perlehyacinter samt hvide vibeæg. YAY – elsker denne årstid!

–  været top misundelig på Gros nye badedragt! Shit den er fin altså. Men blev enig med mig selv om at jeg ikke ville se helt så cute ud i guldglimmer 😉

– opdaget at jeg har sindsygt mange grå hår. Den havde jeg ikke set komme. Og har ikke råd til en tur til frisøren lige nu. Øv!

– har jeg luret lidt på denne gule sag – ved ikke hvad der pludselig er med mig og gul alså…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musthave pants & stripes