Fantastisk (billig) ansigtsmaske

Musthave pants & stripes

79821902301milla-bukser-sortSom I ved så har jeg jo en ting med striber! Og I er faktisk ret så mange der har spurgt ind til de stribede bukser jeg har haft årene igennem – så tænker at I godt kan klare endnu flere striber – især når de er til at betale som disse. Dem jeg har hjemme i skabet er da også snart små 5 år gamle, så de er godt møre forneden, så disse kommer som kaldet – og så er det jo næsten lovligt at shoppe dem. Ik?

Bukserne er alle fra Gina Tricot, som er fænomenale til sjove trends og særligt jeans i mine øjne. Jeans som passer til stort set alle slags ben, og nogle af mine yndlingsjeans er også herfra. Især disse med hul på knæene, og så de sorte højtaljede som i ser længerede nede er musthave i min garderobe. Og de koster vitterligt ingen penge i forhold til dem jeg plejer at købe… Win Win! De stribede på billedet herover, er SÅ fine synes jeg. Dem må jeg se få klikket hjem inden de er udsolgt – for det er ulempen ved Gina Tricot – det er at deres fede items ryger sindsygt stærkt! Du finder de stribede bukser lige HER.

78767144601petra-bukser-sort-2

På billedet herover, ser I flere striber. Dog er disse helt bløde i samme materiale som de bukser jeg stort set levede i sidste forår og sommer. Måske I husker de meget lyse blomstrede bukser jeg ofte viste på Instagram? Det er disse – blot med striber. Dem finder du lige HER i et væld af farver og mønstre, til blot 159,- 76316900001molly-highwaist-jeans-sortOg nu vi er ved striber… så se lige den flotte kimono herunder – den ville jeg elske at gemme mine lårbasser væk i 😉

Rigtig god weekend <3 79802972101elodie-kimono-sort

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Camilla

  Hej hej.
  Hvor er det er godt tip med jeans’ne, jeg er selv ikke særlig høj, med korte ben og gode lår og har altid svært ved at finde bukser der sidder ordentligt! Lee jeans er også mine yndlings, men et billigere alternativ er da virkelig lækkert! Må jeg spørge om hvilken størrelse du har dine i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Dejligt det kunne bruges – jeg synes de er super gode når man er vant til Lee – især de højtaljede modeller 🙂
   Jeg har de sorte på i str. Medium 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk (billig) ansigtsmaske