Weekendtilbud på NIKE

Lige nu

img_8131

– Er jeg lidt i tvivl om jeg mon er den eneste der ikke har været i Marrakech? Hele mit Instagram feed er svømmet over med fantastisk fine billeder af jordfarver, palmer, flotte lamper, stråtasker, sandaler og meget mere,  end hvad mit drømmende hjerte kan klare mosten af… Suk hvor vil jeg gerne opleve den by!

– Har jeg endnu engang fået en karsekylling af Gro, og da jeg så den blev jeg pludselig lidt trist. Fordi mon ikke det snart synger på sidste vers med at hun gider lave sådan noget? Harald stoppede i hvertfald med dem omkring hendes alder… Så lige nu nyder jeg den lilla kylling med grønt hår ekstra meget mens den står i vinduerskarmen.

– Har jeg solgt en del af mit tøj og andre sager de sidste par dage, så jeg er mega glad! Ikke at jeg kan bruge pengene på en masse lækkert, selvom der er meget der frister… Så I mit kjole indlæg i går f.eks? Suk.

– Har jeg ikke spist slik i snart to uger! Altså jeg har jo spist lidt sundere slik som jeg skrev om her. But still – jeg er stolt! Prøver virkelig…

– Glæder jeg mig til at skulle ud med søde damer i morgen. Bliver så godt at komme lidt væk fra kødgryderne 😉

– Har jeg fået bøger på hjernen efter jeg udgav dette indlæg først på ugen. Ej men altså. Måske jeg skulle vælge én jeg må købe…?

– Glæder jeg mig til at spise burger med fritter i aften – det trængte vi lige til!

– Bruger jeg alt for lang tid på Instagram på hende her lige for tiden. Elsker bare at følge med! Og så elsker jeg at kigge med i hende hers fantastiske smukke, personlige og rolige univers.

– Kan jeg ikke vente med at få de her lys hjem! Suk altså de er SÅ lækre – økologiske, smukke og ufarlige for indeklimaet – what’s not to like?

– Venter jeg ligesom alle andre utålmodig på foråret! I dag har det været så bidende koldt på cyklen altså! Uf! Jeg vil have forårsjakke og sneakers på!

– Hører jeg Mads Langers Flawless på repeat – er vild med den sang!

– Er jeg vild med dette brand til ungerne – så fedt tøj til de lidt større børn!

– Mangler jeg at løbe 2 gange denne uge i forhold til den plan jeg havde lagt… Hmm.

– Tror jeg, at jeg nok hellere må stoppe denne liste inden jeg keder jer ihjel 😉

God fredag aften <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendtilbud på NIKE