Svære sofa tanker

Flower Power

flowerpower

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER

All in på blomster denne sæson

Hvis der er noget vi ikke kan komme uden om denne sæson, så er det blomsterprint! Bukser, kjoler, toppe, bluser, skjorter, blazere og bikinier – ja faktisk på stort set alt kan du finde noget med blomster. Og jeg må indrømme at jeg overraskende nok ret vild med det. Måske ikke når man ser det på billedet herover – så ser det hele lidt mønstret og spraglet ud – men hvis man trykker sig ind på hvert enkelt item, så er det super fint. Så lad jer endelig ikke forskrække af alle farverne og mønstrene på collagen.

Jeg har selv bestilt nummer 10 og 2, og så prøvede jeg den fine blazer bag nummer 1 forleden, som faktisk er ret fin i virkeligheden. Især til et par jeans. Og så tror jeg at nummer 5 er ret smuk på – den ser vildt flot ud på modellen som har den på i hvertfald. Sådan lidt boheme agtig.

Hvordan har I det med farver, blomster og mønstre denne sæson? For I må da indrømme, at det er lidt svært at komme uden om. Eller er det bare mig?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svære sofa tanker