Lækker nyhed til madpakken

Svære sofa tanker

img_1152En plads på gulvet tak

I går torsdag, inden jeg satte tænderne i en lun hvede med tandsmør,  blev vores gamle sofa hentet. Den store grå chaiselong sofa måtte desværre lade livet. Det er en lidt trist historie, hvorfor vi må skille os af med nogle af vores store ting i stuen, men den får I en anden dag. Min bedre halvdel er egentlig helt ok med det da han aldrig er blevet lige så gode venner med den som os andre. Han synes den var for dyb og gav ham ondt i ryggen og fyldte alt for meget i rummet. Han drømmer om et mere stilrent look og en sofa man sidder godt i. Jeg drømmer derimod om noget helt andet. Jovist det må gerne være stilrent – jeg kan også godt lide at tingene ser ordenlige ud herhjemme – men jeg synes også at en sofa skal være blød og en man kan putte sig i når man skal slappe af. Vi er meget uenige ren stilmæssigt, og kommer også fra to meget forskellige hjem – og jeg gruer faktisk lidt for om vi overhovedet kan blive enige.

Ny sofa – hvad skal vi vælge?

Èn ting er vi dog enige om, og det er at det skal være en almindelig sofa denne gang. Ikke en med chaiselong og ikke en der fylder så meget som den gamle gjorde. Vi leger lidt med tanken om en 2-2 1/2 personers samt to stole sat overfor hinanden – således at stuen bliver lidt mere hyggelig og ikke kun drejer sig om flimmerkassen. Sådan lidt gammeldags dagligstue-agtigt.

Så langt så godt. Men det er rimelig svært at finde en sofa og to stole, når vi vil hver vores ting. Min mand er vild med FDB møbler, og drømmer om en træsofa med polstring som denne – eller en lædersofa. Jeg drømmer om en hvid enkel sofa og to måske lidt mere stilrene stole dertil. Min mand hader hvide sofaer – især dem med gardiner forneden som han kalder det. Oh yes – som I kan høre har vi nogle hyggelige dage foran os. Indtil videre sidder vi på et par madrasser som på billedet herover og sækkepuder på gulvet – og ungerne synes det er mega hyggeligt. Men må indrømme der er lidt langt ned… 😉 Måske vi må gå kompromis – én vælger sofa én vælger stole? Hmm.

Herunder har jeg prøvet at skitsere de sofaer som jeg lidt drømmer om. Den stil i hvertfald – og har fundet en lædersofa til glæde for manden, som jeg tror jeg godt kan leve med. Samt en med træstativ… Kom ikke og sig jeg ikke prøver! Nummer 1 er nok min favorit (men også meget dyr), men jeg er i den grad også forelsket i nummer 5 som jeg før har vist jer. Den ser så dejlig blød ud og er noget billigere.

Hvad siger I? Kom endelig gerne med forslag – jeg kender faktisk ikke så mange fede sofaer.

Kram fra gulvet…sofa1

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

8 kommentarer

 • Gunhild

  Nr 4 tror jeg er min favorit. Eller 6. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   De er også begge fine – også dem der min mands favoritter på denne collage. Men han hælder stadig mere til noget andet. Måske vi kan indgå et kompromis 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louide

  Jeg kan også godt li nr. 1, ingen tvivl om det. Dog vil jeg sige at jeg også er lidt færdig med de “gardiner” som Kim kalder dem 😂🙈

  Nr. 2, synes jeg er rigtig hyggelig, men faktisk synes jeg ret godt om nr. 6. Overraskende nok for mig selv. Jeg er egentlig ik til den slags normalt.

  Hvad med en i velour? Vælger du hvid sofa så husk at tjekke at betrækket kan tages af og vaskes.. 😬😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Haha – ja jeg er heller ikke så meget til gardiner 😉 men det er mest når de er på sofaer med svungne armlæn hvis du forstår? Disse synes jeg er mega fine… Men tvivler på jeg får lov…
   Jeg synes også nummer 6 er flot – har selv fundet den faktisk fordi jeg vidste han gerne ville have læder 😉 Og denne kan jeg godt leve med… Tror bare en hvid vil være så lækker… Men måske så den og så to hvide stole som nummer 1? Man kan også få den som stol nemlig…

   Velour er jeg lidt stået af på på store møbler…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Hvis de skal være gode at sidde i, så tror jeg ingen af dem er det perfekte valg. Ej heller din mands forslag. Den har en for tynd hynde, som ikke giver nok aflastning i længden. Måske i kan finde en Erik Jørgensen EJ315 som demo. Den er fantastisk at sidde i. Eller en Søren Lund sofa. De har virkelig god siddde komfort. Men de kan også hurtigt blive dyre afhængigt af valg af stof.
  Spændende at se hvad i bliver enige om 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Det må jeg lige undersøge – tak for input 🙂
   Ja, det er lidt spændende. Det er i hvertfald ikke rart at sidde på gulvet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birita

  Nr. 6 er så fin synes jeg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Ja, den er også fin – vi sidder stadig på gulvet dog 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker nyhed til madpakken