Middelalderen på Ipad og spøgelsesjagt + konkurrence

Spar op til 90% på luksusvarer og kendte mærker

Reklame for Bilablau.dk

Vild med at spare penge?

Hånden op hvis du også er vild med at spare penge. Jeg må jo nok selv erkende at jeg har en lille krejler gemt i maven – man er vel fra landet. Men hvorfor også betale fuld pris for noget, når man kan nøjes med minimum det halve gang på gang? Og det er lige netop hvad jeg skal fortælle jer om i dag – for hvem har ikke lyst til at kunne shoppe alle de lækre parfumer, skønhedspleje, legetøj til ungerne og meget mere med op til 90% rabat? Jeg har, og jeg er sikker på at mange af mine læsere også har. I elsker i hvertfald at shoppe ved jeg!

Mød Bilablau.dk – en medlemsklub med masser af fordele, hvor du du finder alt fra dagligvarer, beauty-produkter, parfume, elektronik, legetøj mm. med en besparelse på op til 90% som medlem. F.eks. sparer du lige nu 53% på en højaktuel solcreme fra La Roche Posay!Lækre parfumer fra Armani og Dior til spotpriser

For at få adgang til alle de lækre tilbud, skal du være medlem hos Bilablau.dk og betale et månedligt abonnement på 89 kr. Herefter har du ubegrænset adgang til alle de gode tilbud, og det er nemt og hurtigt at spare mange penge. Jeg har især mange i min familie som ønsker sig parfume og skønhedsprodukter i både fødselsdags- og julegave, hvorfor det godt kan svare sig for mig at være medlem. Jeg har købt parfumerne på billedet herover til min mor i fødselsdagsgave, og jeg sparede sammenlagt 597,- det er altså værd at tage med! Det samme gjaldt tørshampooen herunder som min mor også er glad for – og de kostede en slik!^Tørshampoo til meget billige penge

Online shopping – ja tak

Netshopping er blevet en stor del af min hverdag. Det er nemt, bekvemt og hurtigt, og man kan næsten altid finde et sted med rabat, hvis man leder efter en specifik ting. Når man til hverdag har travlt med madpakker, legeaftaler, arbejde og alt det løse, så synes jeg det er svært at få tid til at gå i butikker – derfor er online shopping kommet for at blive hjemme hos os i hverfald. Og når man så ovenikøbet kan spare en masse penge tillige som her hos Bilablau.dk – ja så er det win win! Læs meget mere om de gode tilbud hos Bilablau.dk lige HER, og find masser af inspiration, tilbud og gode tips lige HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

 • First of all I want to say terrific blog! I
  had a quick question in which I’d like to ask if you do not mind.

  I was interested to find out how you center yourself and clear your mind prior to
  writing. I’ve had a hard time clearing my thoughts in getting my ideas out there.

  I truly do take pleasure in writing but it just
  seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted just trying to
  figure out how to begin. Any suggestions or hints?
  Thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middelalderen på Ipad og spøgelsesjagt + konkurrence