Den dag en barndomsdrøm gik i opfyldelse

Mandagsønsker

1 Fed sweat / 2 Lune støvler* / 3 Smuk lampe* / 4 Fineste kjole* / 5 Lækker bæredygtig frakke 6 Skøn bil som julepynt* / 7 Sød og billig glimmer t-shirt*/ 8 Lækker træningstop / 9 Fede støvler* / 10 Sød ørering* / 11 bog af Sofie Linde / 12 Skønne bløde ternede bukser* / 13 Skønne bamselufer / 14 Fed taske / 15 Fin elkedel

Når man nu ikke har efterårsferie…

Så skal man da næsten forkæle sig selv lidt ik? I går kørte vi ungerne hjem til mine forældre, da er så heldige at skulle i sommerhus med dem hele ugen mens Kim og jeg passer vores arbejde. Fantastisk at ungerne får den mulighed, når det nu ikke passede at vi andre lige kunne holde en uges ferie. Jeg kører dog hele vejen til sommerhuset i Sønderjylland torsdag efter arbejde – det bliver min ilddåb efter jeg har fået kørekort (puha), så jeg lige kan få lidt familietid sammen med dem og med mine forældre – glæder mig!

De næste dage står på arbejde – jeg passer Cahetu butikken, så er du på de kanter, så kom da lige forbi og sig hej. Vi har fået såååå mange lækre nyheder. Bl.a denne jakke som jeg er nødt til at eje – jeg ELSKER Moshi Moshi Mind. Især deres statement sweats er jeg svært glad for, så denne her kommer jeg nok til at forkæle mig selv lidt med i ugens løb. Det er vel også på sin plads, når nu man ikke har ferie tænker jeg 😉 Faktisk har jeg lyst til at forkæle mig selv en her del, men det går nok ikke. Ungerne mangler stadig vinterstøvler, så det har første prioritet. Jeg har dog sagt til mig selv, at hvis (læs når) jeg kommer igennem #sukkerfrioktober, så må jeg forkæle mig selv med en lidt større ting. Må gå i tænkeboks med hvad det skal være.

Lune, hyggelige og praktiske mandagsønsker

Denne uge har jeg fundet lidt hyggetøj frem som jeg ønsker mig, ligesom jeg har kig på nogle støvler*. Kunne godt bruge dem begge to faktisk – synes jeg mangler et par klassiske sorte med en lille hæl, som samtidig er til at gå i. Denne* kunne være et godt bud. Så har jeg et lille crush på de vamsede luffer, de ternede (billige) bukser* (jeg har et par i forvejen… såååååå bløde og lækre), den smukke kjole* er så fin i farverne og den sorte bil med pakke på taget* er ret sød og sjov. Jeg eeeeelsker julepynt, og især biler med noget på taget tilsyneladende (abe der holder sig for øjnene emoji).

Jeg ved jeg har jer vist lampen før, men jeg drømmer virkelig om, at den hænger over vores spisebord. Suk altså. Og så er vores elkedel ved at stille skoene, så vi skal have en ny. Vi har i forvejen en Kitchen Aid, men den er ret lille. Tænker denne model vil være ret god til alt det te vi drikker i løbet af de næste mange måneder….

Rigtig god mandag til dig, og efterårsferie hvis du er så heldig <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Igen igen tak for inspiration! Jeg elsker nr. 2 altså skoene, de er super fede! Og så vil jeg også meget gerne læse Sofie Lindes bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hvor dejligt at kunne inspirere 🙂 Jeg vil også vildt gerne læse Sofies bog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag en barndomsdrøm gik i opfyldelse