Hvordan endte jeg her?

Mandagsønsker

1 Lækker og cool strik / 2 Smuk top/bh / 3 Fin og enkel kjole* / 4 Flot armbånd* / 5 Luksus cashmere tørklæde 6 Varme løbetights / 7 Pæn poster / 8 Smuk ørering / 9 Fin billig buksedragt* / 10 Smuk nederdel / 11 Lækker kalender / 12 Cool lakstøvler / 13 Sød nisse* 

Og så blev det lønningsdag…

Jeg ved det godt – det er onsdag – men I får alligevel ugens mandagsønsker i dag. Jeg tænkte at det var sjovere at vente til dagen hvor man faktisk kan begynde at trække vejret lidt igen – nemlig dagen hvor lønnen går ind op kontoen 😉 Jeg synes i hverfald selv at det har været en dyr tid den seneste periode, og nu kommer alle fødselsdagene for mine vinterbørn samt mand, for ikke at tale om julen.

MEN man skal altså også huske at være god ved sig selv engang i mellem, og jeg agter at forkæle mig selv med en enkelt ting eller to her i november måned. Bare fordi. Jeg havde jo faktisk også lovet mig selv, at hvis jeg kom igennem #sukkerfrioktober, som I i øvrigt får sidste status på i morgen, så måtte jeg forkæle mig selv med en lækker ting jeg har ønsket mig.

Lige nu ville det være mest praktisk at investere i et par lækre vintertights, da jeg fryser på vores powerwalks, men jeg har altid synes at træningstøj var en kedelig ting at bruge penge på. Har altid prioriteret anderledes i hvertfald. Men nu må vi se. Jeg er ret glad for H&M’s træningstøj, de havde bare endnu ikke et par vintertights sidst jeg var dernede.

I weekenden var jeg i Fields med ungerne efter vi havde kysset farmand farvel i lufthavnen, og der faldt jeg over noget smukt sennepsfarvet undertøj som jeg også viste jer på story – og det var I vilde med! Nu har jeg fundet noget som er ligeså fint, bare billigere. Se bare den fine top her. Den må jeg vist eje.

Jeg synes faktisk at alt hvad jeg har fundet frem på collagen i dag er ret så lækkert, så ville ønske jeg kunne købe det hele. Men så er det jo godt at det snart er jul, så man kan ønske sig noget. Især den sorte kjole*, buksedragten* og lakstøvlerne (det lyder meget kinky når man skriver det hihi) kunne jeg godt bruge til nogle sammenkomster her de næste par måneder – og det er heller ikke de dyreste ting heldigvis.

Rigtig dejlig onsdag og må du få en (u)hyggelig Halloween hvis du fejrer det <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan endte jeg her?