Godt nytår- og lidt tanker

Årets første weekend

Hue Aiayu på udsalg HER / Jakke Ganni på udsalg HER / Sneakers (mine yndlings) på udsalg HER / Luffer HER* / Taske Stolbjerg Copenhagen HER

Weekend, luft og lækker julegave

Så blev det allerede weekend – årets første af slagsen. Det føltes nu helt forkert at man allerede skulle sige god weekend efter blot et par dage på arbejde – men jeg klager skam ikke. Det er faktisk rigtig rart med to dage til lige at stikke en finger i jorden, da hele juleferien har stået på sygdom for mit vedkommende, og jeg derfor først lige skal op i gear igen.

Det var skønt at være tilbage på pinden i Cahetu, og vi har hygget os med at gøre klar til det store januarudsalg – shit der er mange lækre ting med 40% rabat  – jeg siger det bare 😉 I er ofte mange der spørger til mit tøj fra Aiayu, og nu kan du finde en del af deres lækre strik og sommerlige gaze styles(mine favoritter) med rabat. Find alt på udsalg her.

I dag lørdag har vi bare hygget os herhjemme, og Kim og jeg har gået en lang tur. Vi øver ungerne lidt i at være alene hjemme en halvanden times tid – så storebror på et tidspunkt når vi føler os trygge til det, kan tage Gro med hjem fra skole og “passe” hende indtil en af os kommer hjem fra arbejde. Og det er en underlig følelse siger jeg jer. At man pludselig har så store børn, så man kan tage sin mand i hånden og gå en tur en dejlig solskinsdag. Det er en helt ny verden der åbner sig for os, når man har fået så store børn. Vild, dejligt og lidt skræmmende på samme tid.

Anyway, så gik vi en dejlig tur i Ådalen som ligger lige ved ungerne skole, og der er så dejligt og fredfyldt. Jeg fik Kim til lige at tage et billede, da jeg gerne ville vise jer en af mine dejlige julegaver. Jeg har nemlig været heldig at få den fine Bucket Bag fra Stolbjerg Copenhagen af mine svigerforældre – jeg ELSKER den! Det var love at first sight, da vi fik den nye kollektion fremvist hos Cahetu, og heldigvis lå den under vores juletræ. Den er stor nok til at jeg kan have min Mac med på arbejde – så strammer man bare ikke ind foroven, og så kan man bære den crossover, som jeg har fået flere spørgsmål om. Den har en lille fin pung der sidder fast i tasken, og der kan fint være en pengepung eller mobiltelefon – super smart og fin detalje. Du kan finde tasken lige her – de sælger ret hurtigt, og er produceret i begrænset antal #justsaying Nu drømmer jeg om den cool Bum Bag – den ville være mega skøn at have med på messe med Paia Copenhagen her senere på måneden!

I morgen skal vi også bare hygge os herhjemme. Jeg har lige et lille hængeparti med et par indlæg til jer, gulvet trænger til at blive vasket og så er det mandag igen. Bum.

Må I få en dejlig weekend <3 

Hue Aiayu på udsalg HER / Jakke Ganni på udsalg HER / Sneakers (mine yndlings) på udsalg HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår- og lidt tanker