Tid til skoletasker

Første skridt…

REKLAMEIMG_5975Bikini HER / Solcreme HER / Hat lignende HER / solbriller lignende HER / bog af Jojo Moyes HER / bog af Sofie Münster HER

… mod at blive bikiniklar er hermed taget!

Nemlig at erhverve en bikini 😉 Bum.

Jeg havde ellers svoret at jeg skulle nøjes med at kile mig ned i min badedragt her sommeren over grundet de ekstra 6 kilo der har sneget sig på, men da jeg så denne stribede og søde skønhed var fristelsen for stor og jeg hoppede i med begge ben! Til H&M priser er det svært at lade være med at blive fristet…

Så nu må jeg altså prøve glemme lidt om deller, ar og forfængelighed og hoppe i bølgen blå i min stribede skønhed. Vi skal på ferie med både mine svigerforældre og mine forældre samt søster og svoger (ganske vist kun her i norden) og jeg ved jo godt at de kan lide mig selvom jeg har fået lidt sul på kroppen – jeg har det bare SÅ svært ved at acceptere det og min motivation for at gøre noget ved det halter lidt… Dog er jeg begyndt at løbe igen (YAY) –  jeg har bare så umådeligt svært ved at holde mig fra de søde sager…

Så det er jo min egen skyld og nu hopper jeg altså i den bikini uanset størrelsen på maveskindet 😉

Det var i hvertfald den hurtigste måde at blive bikiniklar på jeg har prøvet 😉 Måske jeg skal huske den løsning næste sommer 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til skoletasker