Velkommen til verden

Conscious Exclusive 2020

Bæredygtige, fine & feminine styles til foråret

I dag lancerede H&M sin årlige conscious exclusive kollektion – og endnu engang må jeg sige, at de har de lavet en fin og bæredygtig kollektion, som indeholder nogle skønne styles med kant, fine snit og smukke farver.

Jeg har udvalgt mine favoritter som I kan se herunder, og heldigvis er der stadig er lidt forskelligt tilbage på lager online. Særligt denne skjorte, de cool bukser, kjolen her (hvis jeg altså havde ben til den), toppen med tyl samt denne fine kaftan er lige mig.

Se og shop hele den bæredygtige kollektion lige her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til verden