Hurra - ny frisør i byen!

Mandagsønsker

1 Fin og enkel kjole / 2 Fede (billige) solbriller / 3 Skønne øreringe / 4 Lækker træningstop5 Forårsfine sandaler / 6 Skøn ansigtspleje / 7 Bløde træningstights / 8 Sød badedragt / 9 Lækkert tæppe / 10 Musthave bog /11 Øko trenchcoat / 12 Fin stråhat / 13 Feminin kjole* / 14 Enkel t-shirt / 15 Cool tørrestativ / 16 Sødt armbånd / 17 Fin plisseret nederdel / 18 Søde sneakers / 19 Fed kurv / 20 Skønne jeans

Forårets første mandagsønsker

Så blev det forår – YAY! Det har jeg glædet mig til – og i dag mandag har vejret heroppe sørme også vist sig fra sin allerfineste side. Eller det har i hvertfald set sådan ud fra hjemmekontoret – håber det holder til senere hvor jeg enten skal ud og løbe en tur eller ned og træne. Magter det ikke i dag – kender I de dage? Men jeg prøver virkelig at få bevæget mig en del, da jeg ikke kan holde munden lukket – desværre 😉

Og nu vi er ved træning, så vil jeg anbefale denne trænings t-shirt – jeg har lige købt den i den lyse farve, og har et par stykker mere i skabet. Den er super dejlig at have på – især hvis du kan lide det lidt løst som jeg. Jeg ærgrer mig bare over at jeg ikke fik den på tilbud… Du sparer nemlig lige nu 20% på den – og ALT andet hos H&M! (se evt længere nede)

Min hud er helt tosset lige for tiden, og jeg trænger virkelig til noget god hudpleje. Min hud skriger på fugt! Tror jeg vil prøve Karmamejus serie – nu har vi jo kontorplads i samme hus som dem, og det hele ser bare så lækkert ud! Mon I har prøvet deres ansigtscremer?

Tror jeg vil investere i bogen her – den skulle eftersigende være super god, og måske jeg kan få nogle gode råd til min hud i den 🙂 Synes jeg burde være færdig med hudproblemer i den alder jeg har altså…

Ellers byder ugens mandagsønsker på fine paselfarver, kjoler, bukser, solbriller, en fin nederdel, skønne sager til boligen og meget mere. Derudover så er min elskede trenchcoat kommet i en ny lækker beige udgave – den har jeg været så heldig at have investeret i hos mine gamle søde Cahetu kollegaer allerede <3

Et godt tilbud – køb forårstøj nu

Det er da som om at H&M ved at jeg laver mandagsønsker hver mandag, da man i dag kan spare 20% på mange af d viste sager! H&M har nemlig 20 % på ALT hvis du er medlem!

Tilbuddet gælder både til BØRN, BOLIG & KVINDER – og selvfølgelig også til mændende hvis du har en sådan der skal forkæles 😉

Må I få den dejligste forårsuge derude <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra - ny frisør i byen!