Syndig favoritbrownie
Jeg har vist Brownie frem på Instagram et par gange og hver gang er opskriften blevet efterspurgt. Derfor tænkte jeg at det nu var på tide at dele den med jer. Pas på den er syndig!
Kagen er meget nem at bage og smager virkelig skønt – især et par dage efter hvor den har stået på køl og sat sig.
Man kan lave den på flere måder. Både med nødder/mandler ovenpå, i selve dejen eller helt uden. Alt efter hvad man helst foretrækker. Til jul har jeg lavet den helt plain, drysset flormelis på og sat jordbær på som små nissehuer. Det var et hit!
Opskriften er som følger:
10-12 pers. (Alt efter hvor store stykker man skærer)
250 g. Smør
300 g. Hvedemel
200 g. Mørk god chokolade
500 g. Brun Farin
1 tsk. Vaniliesukker
1 1/2 tsk. Bagepulver
4 æg
Evt. Et par håndfulde hasselnødder eller mandler
—
Smelt smør og chokolade sammen over vandbad.
Rør imens mel, farin, bagepulver og vaniliesukker sammen.
Når chokolade og smør er smeltet, blandes det sammen med mel, farin, bagepulver og vaniliesukker. Tilsæt æg og rør dejen lind.
Kom massen i en bradepande/fad på ca. 25×30 cm. iklædt bagepapir. Bages i en 175 grader varm ovn i ca. 45 minutter. Kagen skal være en smule klæg indeni og må endelig ikke få for meget.
Afkøl Brownien og opbevar den på køl. Vi serverer den gerne med en god vanilleis og friske bær til 🙂
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første