Luksus vs. budget

Drømme sengen til Gro

imageKan man være forelsket i en seng? Svaret er JA!

Da jeg for længe siden så disse smukke senge fra Oliver Furnitures Wood Collection var det kærlighed ved første blik. Jeg har haft en anden seng i tankerne som erstatning for hendes Leander, men denne køjeseng spøger altså stadig…

Designet er smukt, enkelt og nordisk. Lige min stil. Desværre er prisen lidt pebret (ca. 13.000) men kvalitet koster. Jeg håber alligevel det lykkedes, at den på et eller andet tidspunkt kan flytte ind herhjemme.

Kollektionen byder både på en tremmeseng, juniorseng, almindelig seng, sofaseng, halvhøjseng, højseng samt køjeseng. De fås  i ren hvid eller med eg som på billedet.

Jeg synes at køjesengen ville være super praktisk både når hun skal til at have overnattende veninder, men også når vi har gæster og vi derved har en ekstra seng. Børnenes værelser er gode store så det vil godt kunne bære en køjeseng uden at det syner proppet.

Desuden kan den med fordel ombygges til to senge eller sofasenge på et senere tidspunkt. Sengen kan også suppleres med sengehest og sengeskuffe 🙂

Suk! Den er virkelig smuk. Synes i ikke?

Sengen forhandles hos Mimi’s cirkus, som også byder på mange andre lækre ting.

image

image

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget