Smukke SS15 styles fra Christina Rohde

Lidt om travlhed, mellemørebetændelse og mortid

image

Endnu en uge er gået – jeg kan slet ikke følge med! Den dersens hverdag er virkelig gået igang for alvor. Vi har aldrig rigtigt før haft problemer med pasning når ungerne var syge da jeg har gået meget hjemme eller haft et fleksibelt arbejde.

Jeg har elsket at kunne være der så meget for børnene. Kunne give dem en fridag når der har været brug for en timeout eller bare en hyggedag med moar. Kunne holde dem hjemme når de blot var meget forkølede og tage morgenerne i vores eget tempo. Selvfølgelig har tingene ændret sig lidt efter Harald er startet i skole og man ikke bare lige kan holde en fridag og når man klokken kl. 8.10 om morgenen skal  sidde på sin plads i klassen.

Men efter jeg er begyndt at studere, kan jeg godt mærke at der er lidt mere run på. Nu skal jeg selv afsted om morgenen og kan ikke bare cykle ned med ungerne i joggintøj og hue, for så at rydde bulen og tage et bad derefter. Nej nu skal vi alle være færdige og køkkenet ryddet kl. 7.30! Jeg ved godt at for mange af jer derude har det været hverdagen i årevis, men for os er det noget helt nyt – og jeg skal lige vænne mig til det…

Især her som i denne uge hvor Harald har været syg har min dårlige samvittighed været på prøve. Han har skrantet en uges tid med forkølelse og hoste og har sovet virkelig dårligt! Normalt sover han kl. 19.15 og tirsdag ville han bare slet ingen ting. Onsdag vågnede han med 39,5 i feber og ondt i ørerne. Hvor fik jeg dårlig samvittighed over at have skældt ham (alt for meget) ud om aftenen da han ikke ville sove… Onde mor 🙁

Jeg har fri om onsdagen heldigvis og tog til lægen med ham. Mellemørebetændelse. Stakkels dreng. Min store dreng var pludselig ikke så stor og det er mange år siden han har været så syg. Men penicillinen virkede heldigvis hurtigt og han er ved at være nogenlunde frisk igen.

Men nu kunne jeg jo ikke bare blive hjemme ved ham – jeg havde undervisning som var vigtig – og for engangs skyld skulle jeg ud. Til hele to lækre events. Mig som ellers ALTID er hjemme! Mortid, metime, venindehygge og forkælelse stod på programmet – og jeg valgte at tage afsted med mandens velsignelse. Jeg trængte i den grad og jeg nød hvert minut. Mere om de to skønne events i løbet af den kommende uge 🙂

Heldigvis passede farmand godt på Harald og fredag blev jeg så hjemme fra studiet og plejede patienten.

Nu er weekenden snart slut – kunne nu godt lige ha brugt at det var fredag. Har fået alt for lidt søvn med en pylret Harald ved min side… Men det er selvfølgelig også fredag igen snart. Skal kun sove fem gange… 😉

 

Pssst: Du kan vinde en t-shirt som den Harald har på på billedet ovre på min Instagramprofil 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Welcome to reality! Slam! Det var ihvertfald den følelse jeg fik, da jeg for 1 md siden startede på arbejde igen, efter 13 mdrs barsel. Med to børn, er der pludselig mange flere ting der skal gå op i en højere enhed. Og syge børn…de vil nok altid være vores dårlige samvittighed, ik? Det er bare en del af gamet, sålænge de er så små at de ik kan være selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Åhhh ja, det er som at blive sparket hårdt i ansigtet;o) Glæder mig til den del af gamet engang er overstået;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke SS15 styles fra Christina Rohde