Lidt om påske, yndlingssko og mælk i babserne!

Nyt grej til tegnebordet

IMG_20150409_174016Vi har altid haft et tegnebord i stuen. Eller rettere sagt et perle/tegne/lege/kreabord. Vi har faktisk aldrig haft et sofabord i det gamle hus – der havde vi et klassisk børnebord med to små stole som stod midt i stuen istedet. Ikke kønt men det fungerede rigtig godt for os og rummet.

Ungerne har altid elsket at være kreative, især Harald elsker at sidde og sysle og det skal der være plads til. Det er rart med et bord hvor tingene kan blive liggende når der skal mad på bordet.

Da vi flyttede ind i det nye hus, besluttede vi dog at nu ville vi gerne have et sofabord, hvor vi voksne kunne stille lidt forskelligt og sådan blev det. Dog ville vi ikke undvære et kreabord i børnehøjde,  så det har fået en central plads i stuen og ungerne bruger det hver dag.

Gro skal i skole den kommende sommer, hvorfor hun skal have et skrivebord. Eller hun har faktisk et, men det er et gammelt et af slagsen uden opbevaringsplads. Derfor har jeg snuppet hendes skrivebord og sat i stuen nu istedet for det gamle tegnebord. Så må vi ud og finde et nyt til Gro 🙂

Nå men det jeg egentlig ville vise var et par fine ting fra Design Letters nyeste kollektion. Nemlig en malebog, som er fyldt med bogstaver samt lækre farveblyanter. Farveblyanterne er lækre – og dem kan man aldrig få for mange af. Vi er glade for både farveblyanterne samt deres blyanter og så pynter også fint.

Ellers har vi et par Normann Copenhagen ‘Mormor‘ krus stående med andre tuscher/farver samt en bakke med papir. Sidstnævnte kunne jeg dog godt tænke mig at skifte ud til måske denne – er liiidt træt af den neon jeg har stående nu 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om påske, yndlingssko og mælk i babserne!