Nude spring

Sommerfornemmelser

20150420_13423220150420_134036 20150422_174235 20150422_174253I ugen der er gået har fløjdørene ud til terrassen stået åbne konstant, krukkerne er blevet vandet, de spæde skud jeg har forspirret er plantet ud og madrasser samt puder har fyldt træterrassen. Det har nemlig været lunt og solrigt og næsten føltes som sommer.

Ahh – nu kommer den skønne tid med unger i haven, fuglefløjt, duftende lathyrus og bare tæer i græsset. Hvidvin på terrassen, grilpølser en masse og jordbær i lange baner. Du danske sommer, vi er fan af dig – når du viser dig fra din gode side. For vi ved jo godt alle sammen at den danske sommer er en drillepind. Allerede nu ser vejret helt anderledes ud – skyet, blæsende og regnen presser sig på. Det basale fodtøj herhjemme i løbet af sommeren består af klip klappere, sandaler og gummirøjsere. Det kommer man langt med.

Men regn skal der jo også til for at haven holder sig smuk og frodig – hvor ville det dog bare være fantastisk hvis det regnede om natten og høj sol om dagen – det er vel ikke for meget at forlange?! 😉

Nå, hvor om alting er så ville jeg bare vise et par sommerligeglimt fra ugens løb. Det har været skøøøønt!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Hvor er det bare nogle hyggelige og søde billeder, det giver smil på læben 😉

    /Josefine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nude spring