The end

Holiday weight

 

Som overskriften lyder så har jeg lagt mig lidt ud her i ferien. 6 uger har jeg holdt indtil videre og de sidste 14 dage skal bruges på at smide lidt af issulet igen håber jeg 😉

Jeg ELSKER det klip ovenfor med Ross og Joey – jeg har det ligesom Ross – det spørgsmål  er ikke et man lige har lyst til at svare på efter en god ferie 😉

Men vægten lyver ikke  +6 kg siger den og det er bare SÅ for meget. Min krop den er og bliver en mystisk snegl og den er meget hurtig til at reagere på anderledes kost/rytme end normalt.

Det skal siges at mit stofskifte har set bedre dage. Det skyldes desværre mange år med spiseforstyrrelser som yngre og det tager tid at vænne kroppen til normal kost og psyken bliver nok aldrig helt normal. Jeg ved godt at min krop har det sådan men jeg falder i med begge ben når hverdagen er sat på pause.

Jeg prøver at spise sundt i det daglige men vi nyder også en bøf med sauce og kartofler engang i mellem ligesom der også skal være plads til lidt vin, chokolade, kage og  fredagsguf  – i små mængder selvfølgelig.

Det kan min krop egentlig ok finde ud af – dog har jeg tendens til at overspise – min naturlige bremse den eksisterer ikke – og det tror jeg er pga de mange års selvpineri.

Men når vi har ferie er vores rytme ændret og det kan min krop ikke finde ud af. Jeg spiser noget andet end jeg plejer og får ikke bevæget mig på samme måde som til hverdag. Lidt for meget brød, lidt for lidt frugt og for meget aftenhygge og Cola. Så de 6 kg er uden tvivl selvforskyldt – jeg kunne bare holde nalderne væk 😉

Men sådan er det – op på hesten igen! Om 3 uger skal vi til rund fødselsdag samt barnedåb og der måtte det yderste lag godt lige være skrællet af igen 😉

Sæt igang!

Andre der har det ligesom Ross og jeg?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The end