Juleshopping i ILLUM

Drømmebordet

Byløth2
I mange år har jeg ønsket mig et nyt spisebord. Vi købte et i IKEA mens jeg ventede Harald og det har sidenhen fået en opfriskning i form af en hvid malerpensel samt voksdug. Mens ungerne har været små har det fungeret helt fint – men nu kunne det ikke mere. Eller jo hvis det fik en opfriskning med maling igen, men vi drømte om noget helt andet.

Jeg har altid drømt om at få et langbord i råt træ og siden vi byggede huset har jeg længtes efter at få den drøm opfyldt.

Det er den så blevet nu. For lidt over en uge siden flyttede mit drømmebord nemlig ind på matriklen. Bordet er fra By Løth og lavet af dygtige Joakim der står bag firmaet. Lige siden jeg faldt over Joakim på Instagram – og hans søde kone Maria, har jeg været forelsket i hans håndværk. Jeg måtte bare eje sådan et bord!

Det lykkedes endelig at få overtalt finansministeren herhjemme og vi er begge meget tilfredse med bordet. Det passer super flot i vores køkkenalrum og giver liv og sjæl til rummet som ellers er meget klinisk. Jeg vil dog lige have malet vores grå væg hvid igen, da jeg synes at bordet fortjener fuld opmærksomhed. Må se om jeg når det inden jul, efter at eksamensopgaven er afleveret 🙂

Jeg er vild med det rustikke utryk bordet har, dets ru overflade, skæve brædder og små finurligheder. Det har en vis charme synes jeg og når det er lavet af smukt gammelt egetræ, som vores er, så er træet smukt i sig selv. Min bedre halvdel skal lige vænne sig til at det er så rustikt – han er nemlig meget vild med nogle af de andre borde By Løth laver – men jeg synes at vores køkkenalrum er for småt til de borde.

Vi er dog begge enige om at det har gjort noget helt nyt for rummet og jeg er glad helt indeni hvergang jeg kommer hjem og ser det.

By Løth laver ligeledes de populære skønne hylder til hele boligen og jeg har bestilt en til ungernes badeværelse – den glæder jeg mig til at få op. Jeg drømmer ligeledes om at skifte vores IKEA gallerihylder med kogebøger på i køkkenet ud med By Løth – måske et projekt for 2016 🙂

Hvis du ligesom jeg er forelsket i By Løth, kan du se meget mere lige HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Louise Olesen

    Hejsa
    Super flot bord ❤️ Kan sørme godt forstå at du er glad for det. Må jeg spørge dig om hvor stort bordet er? Kan det passe at ligende bord koster 9000 kr pr. meter?
    Kh Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Tak – jeg er også meget glad for det 🙂

      Bordet måler ca 90×230 da det var det der passede ind hos os.
      Ja, prisen passer. Det er et virkelig lækkert bord 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleshopping i ILLUM