Rejsefeber + lidt om en malplaceret tur til Calella, folkeskoleveninder med bruncreme og dansk sommer

Back to basic

REKLAMEIMG_5853Stage fra Louise Roe / String hylde  (spar 15%)/ By Løth plankebord IMG_6138

Jer der har fulgt med her på bloggen samt på Instagram gennem tiden ved at jeg er stor fan af farven hvid. Nogle vil måske mene at vores hjem er for hvidt og sterilt – men jeg kan rigtig godt lide rene flader. Det giver mig en ro og det er nemmere at sætte ting til for at give lidt liv. Det sidste er jeg så ikke så god til – eller vi er bare dårlige til at få taget os sammen, men det står også på listen over to do´s for 2016 😉

For et års tid siden fik jeg den idé at male en af vores vægge i køkkenalrummet en flot mørkegrå farve. Jeg har været glad for resultatet og jeg ved mange af jer synes at den var virkelig fin hertil – men noget i mig savnede den dejlige lyse og rolige væg. Da vi fik vores (længe ønskede) nye rustikke plankebord fra By Løth, kunne jeg med det samme se at væggen skulle tilbage til sin oprindelige hvide farve. Bordet kom slet ikke til sin ret op af den mørke væk –  bordet fortjente at stå som den eneste kontrast til vores ellers hvide køkken.

For et par uger siden malede jeg derfor væggen over igen og jeg er igen glad nede i maven 😉

Nu skal der bare lige findes et enkelt billede til væggen eventuelt samt noget lækkert til min hylde, som selvfølgelig er kommet op at hænge igen. Glæder mig til at der kan stilles nyplukkede blomster fra haven på den!

Jeg er selv rigtig glad for resultatet og glæder mig til at solen igen lyser rummet op 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsefeber + lidt om en malplaceret tur til Calella, folkeskoleveninder med bruncreme og dansk sommer